2012. szeptember 3., hétfő

Unbelievable

Imadom oket. Imadok itt lenni. Nem csunya dolog hogy az utolso napjaimon minden ilyen tokeletes?!

Persze a nettel meg mindig problemak vannak, ezert is nincsenek ekezetek. De egyebkent minden szupicsucs!!! Most hogy ennyire kozel van a hazamenetel, lehet hogy inkabb maradnek meg... masfel het mulva ilyenkor mar iskola... Jajj nemar! Sammyek aranyosak, biztos a vege miatt... Nincsenek lenezo uzik, vagy egyeb csunyasagok. A heten megmassziroztam. Most aztan legyen kedves! Nincs meg kovi au pair, ami azert eleg surgos lenne mar... Mindegy, nem az en problemam :) Nagyon sokat beszel a regi au pairekrol, meg a lehetsegesekrol, mar mindent tudok, mindegyikrol, teljesen naprakesz vagyok a tortenesekbol... Kicsit idegesito mar roluk hallani, de a vegere mindig oda lyukadunk ki, hogy en mennyivel jobb vagyok a tobbinel, ugyhogy nincs szivem leallitani... Tegnap elvittek a town centre be, meg lettem hivva egy mozira (Brave) meg 1 kajalasra. Aztan shoppingoltam egy kicsit ebben a buzinagy Metrocentre-ben, ami szerintem olyan 3X akkora lehet mint a Westend... Sammy nagyon aranyos volt vegig.











Kiddo is edi, multkor egyutt neztuk a Beauty and the Beastet, tundibundi volt. Nagyjabol veszekedesmentes az eletunk, ha a szulok nincsenek itthon (akkor is, ha itthon vannak, es ha az van amit o akar...). En is nagyon igyekszem mindig valami nagyon kreativat kitalalni ami esetleg meg szorakoztato is... Meg az "i love you!"t is rengetegszer hallom, ugyhogy akkor annyira rossz nem lehetek :) imadom.




Meg itt elni is imadok. Olyan szep meg kedves az egesz: oh es az egyik setalasom/varosnezesem/fenykepezgetesem kozben asszem taroristanak neztek, de kidumaltam magam es bekeben valtunk el :) nyugi azert hazamegyek... Valoszinuleg...

7 nap!