2010. november 22., hétfő

Positive, positive, positive!

Minden erommel probalok pozitiv maradni. Az itteni szepsegekre koncentralni, meg az otthoni rosszakra, de nem sokat segit... Mindegy, ezt a 28 napot mar fel labon allva is kibirom... :)
Ma van host szulok evforduloja! Huhhuuu! Ezert ma elmentek kettesben shoppingolni meg moziba, amirol ha jol ertettem 10 perc utan kijottek, mert szar volt. A cimet bezzeg nem tudta megmondani....
A hetvegi melozasom miatt, ma 1ig szabad voltam, ugyhogy Sammy vitte el a gyereket oviba, megjegyzem 10kor... :) 1 ig jol elvoltam, neteztem, meg megneztem 1 Gilmore Girlst, amibol 1Xuen sohasem eleg, plane Deanbol.... AAA! (L) Szerencsere itt meg Supernaturalt is adnak, igy rendesen el vagyok latva Jareddel... Csak a korhazas sorozatok hianyoznak, dehat valamit valamiert.
NA mind1, 1 utan kitakaritottam, majd mostam 2 adagot, aztan vasaltam egy kicsit, csak ugy, elvezetbol. Nem tudom elmondani milyen jo erzes volt, amikor Sammy hazajott, meg mielott menni kellett Rheaert, es azt mondta: "Olyan szepen kitakaritottal, pedig akkora mocsok volt!" Repdesett a szivem! :) Talan meg jobban esett, mint maga a fizetes... Amugy tenyleg eleg finom kis koszos volt... Mivel apuci meg itt volt, o ragaszkodott hozza, hogy o szedje fel Rheat, en meg nem fogok itt veszekedni... Ugyhogy o ment. Igy gyakorlatilag egyaltalan nem kellett ma babaznom, ami 1 kicsit jot tett a lelkemnek. Utalom azt, amikor neha annyira feltunoen utal... Anyuek, meg Sammy is azt mondja, hogy ez nem nekem szol, csak maganak a helyzetnek, hogy "Anyu alag van itt, Apu meg meg annyira se", de akkor is, miert rajtam kell leverni? Amikor tullepunk ezen a kellemes 20 - 30 perces utallakbogi helyzeten (ha szulok nincsenek itt akkor 10 perc sincs...), aztan olyan jol elvagyunk, mostanaban pl naponta tobbszor megemliti, hogy en vagyok a legjobb baratja meg minden... Minek kell ott elotte az a kis elojatek...???
Ezen a 7vegen mivel, anyuci dolgozott ezert en vigyaztam ra, es mind2 nap este megfurdettem vinnyogas/bomboles nelkul, ami apucinak ujdonsag volt, ugyhogy mind2 este meglepodott. Meg is kerdezte, hogy most mi van??- Rheatol, de o nem tudott mit mondani... :) Azert ez jol esett be kell valljam...