2011. július 7., csütörtök

Now I really want 2 be at home!!

Juhúúú world premiere a Trafalgar square-n!!! Igaz otthon csak jövő7en lesz Harry, de én már most szívesen elindulnék... Hívtak, h nézzük meg itt, de sajna megígértem hugicának, hogy vele nézem meg, augusztusban, otthon... Ahogy az eddigieket is. Szóval várok.
Ezen a problémán kívül a mai napot egész pozitívan zárhatjuk. Nagyszülők elhúztak, gyerek egészen rendes volt, és már csak 1 nap 7végéig. Szóval azt hiszem, ma még nem megyek a Temzének.
Amitől nagyon ki vagyok akadva, amit ez a gyerek csinál. Sammy is kivan egyébként, de valszeg nem látja a megoldást. Én látom, csak engem nem kérdez... Szóval a gyerek: ha az anyja hazajön, valami bekattan nála. Múltkor is állunk a konyhában, Sammy hazaérkezése után vagy 10 perccel, ez meg elkezd bömbölni, meg eldobálni a joghurtot meg a kanalat. Sammy mondta neki, hogy vegye fel, de ugye a please-zel együtt, ami így kábé semmit se ér... Nem avatkoztam be, csak attól féltem nagyon, hogy Sammy a végén felveszi helyette... De nem vette, hanem 20 perc könyörgés után Nagysága hajlandó volt lehajolni érte. Velem ilyen még sosem fordult elő, de ha meg is történt volna, biztos nem így végződik. Minimum lett volna a hidegzuhany vagy legalább a Naughty Steps, de hogy ennyivel el legyen intézve... Sőt még azt is mondta neki: jó kislány vagy! Ezt végignézni... kész kínszenvedés volt. Nagyon bírom Sammyt de 1X úgy fel kéne pofozni, hogy ébredjen már fel!! Már csak 33...33...33!