2011. június 6., hétfő

GAME OVER

Már nagyon ízzik a kezem alatt a keypad... Mármint hogy írjak egy levelet, amiben megmondom Sammynek, hogy elegemvan ebből a helyzetből. Ha ez nem fog változni, úgy érzem, fel fogok robbanni... Pláne, hogy father-in-low is jön. PÉNTEKEN! (megkérdeztem)
A problémák a következők: úgy néz rám, mint 1 kalap sz*rra, tuti útál, bár nemtom miért, én próbálok nice lenni. Minden reggel köszönök, van hogy hindu tudásomat csillogtatom előtte. Meg hát én 1 tündimackó vok (...) tehát nem is tudnék nagyon bunkó lenni... 1X-2X már nagyon felidegesítettem magam, hogy most aztán nagyon megmondom neki, de aztán ha odaérek, már megint mosolygok, meg kedves vok... Mi a bajom?!
Szerintem a Rheával se a legjobb, előbb felkelti délután, mint ahogy én tenném, néza erőszakoskodik, hogy „eztnézzedeztnézzed!” meg persze „egyélmáregyélmár!!” Meg szerintem agyilag ostoba ez a nő. Mentünk a nagy játszótérre, persze együtt, vett neki 1 fagyit (gyakorlatilag én vettem... mind1), de előtte 5 perccel én kérdeztem Rheát, akar-e kekszet, merthogy hoztam. Mondta igen, azt rágcsálta, amikor megkapta a fagyit. De én mondtam, hogy gyorsan fejezze be a kekszet, addig tartom én. Ő felfogta, és ette tovább. A következő 5 percben kábé 15X kérdezte meg motherinlow, hogy „miért nem eszed a fagyit?”... No comment. Befejezte, majd segítettem megenni a fagyit. A következő jelenet már a játszótéren zajlott: Rhea már ment volna haza, mikor a nagyi szólt neki, hogy még másszon fel a nagy mászókára (activityzte-megértettem), amire segítség nélkül nem tudott, és aznap már 3X felsegítettem rá. Eddig nincs is gond, de ebben a pillanatban kábé 25 gyerek volt a 2 négyzetméterni mászókán, és erre azt mondja, menjen fel még a Rhea is... Meg, hogy szóljön nekem, hogy segítsek. Odajött, mondta, mire megkérdeztem, te nem látod, hogy mennyien vannak rajta éppen?? Most nem megyünk oda.  Ő felfogta, mire elindultunk haza, nagyi megint megkérdezte többször is, h miért nem mész fel?? Hülye ez a nő vagy nem lát a szemétől???
Ezen kívül vasaljam az ő ruháit, amik ráadásul büdösek, meg csináljak ezt meg azt, ha szól. Na a jó büdös ló...!!! (@&#@*°%#) Kábé ezt akarom leírni. Hogy meg se kérdezték, hogy nem baj e ha jönnek, amik okés is lenne, ha ez nem változtatna az életemen, de így... Csak az a gáz, hogy nem akarom Sammyt berakni a 2 tűz közé, hiszen ő sincs oda a helyzetért, és nem tudom, meg tudná e oldani. Adjon 10 fonttal többet és akkor kussolok, nem?? Hol az igazság?? Aaaaahhh...