2011. május 23., hétfő

My happy ending

Azért a végéra mégiscsak belehúztunk.Csakhogy ne legyen annyira visszamenős-kedvem...
Szóval lényegében a baris összeveszés után (ami be kell valljak annyira nem is fáj... nem volt már pozitív kapcsolat ez, le kéne zárni), szombaton drága csabám is lemondta, így azt hittem már a hajam tépem. Mindenki engem akar lerázni? Akkor minek ígérget? Minek keres fel? Hogy fájdítsa a szívemet? Megvolt. Grat!
Úgyhogy szombat este Shopgirlömmel Riskeztünk 1et, amit életemben először megnyertem! Már megérte. Majd vasárnap jött unokahugi. Ezzel a leányzóval eddig nem sikerült közeli (továbbmegyek: pozitív) kapcsolatba kerülnöm. Nagyon keveset láttam még, nem volt valami szociális lény, meg az is lehet, hogy a babaigényemet angolban kiélvén, nem is nagyon igyekeztem. De most... Úgy összehaverkodtunk, hogy csak na! Nagyon kis tünci volt végig, majd' megzabáltuk! Majd remélhetőleg szeptembertől többet leszek vele.
Ma pedig apcival este elmentünk színházba. A Radnótiban néztük meg a Kriplit. Nagyon kis vicces, mindenkinek ajánlom! Reggel persze volt 1 kis vasalás/takarítás, meg zuhogóban-ruhaszedés-Bozinyugizás-ablakcsapkodás is, de az már csak a hab volt. 
Holnap pedig még 1 kis kozmetikus, just 4 the pleasure, majd szerdán vissza. Csomag hogy lesz 10 kg, még kitaláljuk!