2011. április 26., kedd

Beigli for breakfast

Nincs is annál jobb... :) De sajna ma benyomtam reggel a végét, szóval 2 hetet várnom kell mire újra örülhetek neki. Meg úgy mindennek...
A visszarázódás nem volt könnyű, de ez nem igazán lepett meg. Visszaút megint rendesen lezajlott, igaz, hogy Victorián 2 órát vártam, ami annyira nem volt kedvemre, de ez így is volt eltervezve. Szóval kábé fél3kor kerültem ágyba, de ezek olyan 7 körül keltettek is, a drágák... Majd később Sammy fel is világosított, hogy nem kellek 1ig, szóval akkor majdnem kiugrottam az ablakon. Csak a szemét angol ablakot nem lehet kinyitni csak 10 centire... Szóval ez a tervem füstbe ment, ezután következett a csendes beletörődés, majd filmnézés. Merthogy Shopgirl már megint adott vagy 1000 új filmet, úgyhogy gyorsan neki is láttam. Azóta a harmadiknál tartok. Erről később.
Rheácskám egész hétfőn azzal volt elfoglalva, hogy azt mondogassa: NEM AKAROM A BOGIT!!! Hát nem édes? Megérte visszajönni...
Tegnap Sammy ügyelt úgyhogy este nagyonkésőig kettesben voltunk. Majd anyuci hazajött és mondta, hogy majd vissza kell még mennie, de addigra szerencsére Rhea már elaludt, szóval csak Ugly Truth-t néztem (ami mellesleg 10/8.5). Aztán Sammy hazajött megint és fél12ig beszélgethetnékje volt, utána úgy hullottam ágyba. Ma mondta, hogy 3kor még behívták, mert vki kiverte a szemét. Mármint a sajátját, nem Sammyét... :)
Ma reggel is keltem velük, de ő vitte el Rheát szerencsére, de előtte még megkért álljak neki a vasalatlanruha-halomnak. Megtettem. Gilmore Girls közben. Erről jut eszembe: eltűnt a felirat a TV-ről! Így sokkal nehezebb érteni, de az amerikai kiejtés még így is megy! Ügyi Bogi!
Otthon egyébként nagyon jó volt. Kaptunk nyuszikákat, ami a húswait fénypontja mindig (anyu tojáskrémje mellett), öltük 1mást Rókával, messziről szemlélhettem Lucót, bejgli, sonka, szilvás gombóc. Aztán kiruccanás Zalakarosra, majd a kerepesi semmittevés. Shoppingolás, Sztizés, majd vissza. Uff.
Most pedig úgy nekiállok filmet nézni mint még soha!! De először vadászok 1 Túró Rudit a hűtőből... :D