2010. október 13., szerda

Outside

 Ma, miutan hazahoztam Rheat az ovibol, itthon szendvicset kajaltunk, amiben mellesleg kiraly vok, aztan neztunk 1 kis Sleeping Beauty-t, majd elealudt. Nemsoka jottek ellenorizni a tuzjelzoket, amivel felebresztettek a kicsikemet... Azt mondta, hogy outside akar menni, ugyhogy kimentunk, ime:
Majd o viszi a taskat... :D:D





Megijedtunk a "Big Tiger"-tol! Rengeteg van erre...





  
Amikor azt mondtam, jojjon ide egy pusziert: :)


Vegul egyutt:

Nineteen...

Szoval 19 lettem. Oregebb, bolcsebb... Tenyleg! Olyan okosnak erzem magam... Ilyen elo nem fordult, mig 18 voltam...  :D:D Lehet, hogy csak a suli vonta el az energiamat... Azert van arnyoldala is: a minap, amikor porszivoztam, megfajdult a derekam!! :O Mostmar mindeig ez lesz? Bele se merek gondolni, mi lesz velem 20 evesen?!
Mindegy, a viccet felreteve, azert be kell valljam: 10.-en ramjott a honvagy. :( Mikor apuek altal kuldott Halasz Judit: Boldog szulinapot-jat hallgattam, nagyon hianyzott, hogy nem unnepelhetek veletek... Mindegy be van igerve a dec 20-ai buli, azt nem felejtem el! :)
Tegnap olyan este fel 10ig volt velem a Rhea. Semmi gond nem volt, kb 1 orat kiveve, amikor nem tudtam megetetni (de aztan az is sikerult... ENNYI) Hazajottunk olyan fel 6 fele az ovibol, meg kint maradtunk kicsit, rohangaltunk, tancoltunk, jatszottunk. Aztan bejottunk, megfurdettem, aztan kicsit jatszottunk, majd elkezdtunk Princess Movie-kat nezegetni Youtube-on. En nagyjabol magaba foglalta a Tom es Jerry-t, a Pocahontas-t, a Macskarisztokratakat, a Hofeherket, az Arielt es az Oroszlankiralyt. Csak kicsit neztunk mindenbol, mert mondta, hogy nem tetszik neki... Amit nem ertek, hogy lehet, en imadom ezeket... :) Legtobbet az Arielt es a Lionkinget neztuk. Mindegyikbol az egesz film fent van, tobb valtozatban is... Tiszta durva. Na mindegy, jol elvoltunk es csak ez a fontos.
Ma reggel megint hiszti volt abbol, hogy "a Bogi ne jojjon sehova es egyebkent is hagyjon beken". Anyuci is tiszta beragott ra most, nem is szolt hozza... Na kivancsi vagyok mi lesz delutan. 1tol velem van... Megyek is felszedni...
Meg 67 nap, tartsatok ki! :D