2010. október 19., kedd

Halftime!!

Ezt is megeltuk!! Tobb, mint 2 honapja itt vagyok! Meg hogy 2 het utan hazamegyek! Hahahahaaah! :D
Minden tok tuti meg mindig. Bar kicsit azert mar hianyoztok. Najooo nem kicsit, NAGYON! Mar csak 60 nap... Az elrepul pillanatok alatt... UGYE???
Nah most, hogy tul vagyok a bevezeton, elmeselem, hogy mi tortent velem az elmult, hat nem is tudom hany napban... kb 4-5...
Szoval szombaton dolgoznom kellett delutan, igy nem igazan mentem, sehova inkabb csak aludtam. :) Aztan olyan 3-4 korul elvittem Rheat a parkba. Nem aludt elotte, igy a babakocsiban szinte rogton elszunnyadt. Majd mikor felkelt a jatszoteren, bogott mint allat es haza akart menni. Ekozben egy komoly rogbimeccs ment a sportpalyan, kivetelesen felnott pasik gyilkoltak egymast. Oly` joo volt nezni... Egy megkapta a labdat, a tobbi 20 raugrott, 1-2 perc mulva rohantak tovabb, de az az egy ott fekudt tovabb. Egy ido utan berohant 1 `doki` beszelgettek kicsit, majd o is rohant tovabb. Olyan edes ez a jatek. :)
Na ezutan, vasarnap nem volt melo, ugyhogy olyan 11 korul elindultam shoppingolni. Egy csomo tok joo cuccot talaltam, de vegul csak 1 ajcsit vettem. Majd legkozelebb!
Tegnap meg ma viszonylag atlagos volt. Hetfon oda voltam meg vissza mikor a kis cukkkorfalatkam, hazaerkezesunk utan egyedul levette a cipojet, es elrakta a helyere! Picit voltam meglepve, ossze-vissza puszilgattam meg minden. Mostanaban naponta tobbszor is mondja, hogy szeret!! Altalaban este jon ra a szerethetnek, akkor szoktam neki mondani, hogy leccilecci erre emlekezz reggel is. Azota reggel nem utal!!! :D:D Ez vasarnap ota megy, kivancsi vok meddig tart... :)
Anyuci megkert, hogy a gyerkoc jelenleteben, ne nezzem a Jobaratokat, mert tanulhat belole olyanokat, hogy:"sucks", "fuck" vagy "shit". Eddig okes, de egyik este egyedul neztem a Supernaturalt, mire Rhea bejott a szobaba, es gondoltam, hogy erre is vonatkozik, hogy `Rheanak nem kene` es gyorsan elkapcsoltam, mert asszem eppen oltek egy szoke csajszit (Imadom!!). Semmi gond nem volt egeszen tegnap esteig, amikor a Jurassic Park ment a TV-ben, es anyuci odakapcsolt. Nekem az volt az elso gondolatom, hogy "Jeezus gyorsan tovabb!", merthogy cuki T-rex eppen megtamogatta a satorban szunyizo emberkeket, de anyucit ez nem izgatta. Kb 5 percig neztuk 5 centirol, hogy hogyan csorog a nyal a cuki tufogakon, mire Rhea mondta, hogy nem akarja ezt, mire anyuci mondta, hogy nyugi ez nem igazi! Es neztuk tovabb....