2010. szeptember 9., csütörtök

"Every little helps"

Tegnapelott Samikshaval, Rheaval es Deepaval, az ujonnan megismert szomszedunkkal elmentunk a Tescoba, majd az Asda-ba vasarolni. Nekem sikerult vennem egy mikrofonos headsetet sikeresen, igy mar tudok Skypeolni. Tegnap Esztivel ki is probaltuk, minden tuti is volt egeszen addig mig este 10 korul el nem kezdett akadozni a net. Eleg szar, ugyhogy csak bizonyos idopontokban lehet vele normalisan nyomulni.
Tegnap reggel felkeltem 3negyed 8kor, mert erre kert Samiksha. O meg reggel megfurdette Rheat, aki iszonyat hisztit csapott emiatt. En eddig egyszer probaltam megfurdetni, sikertelenul, azota nem is probaltam. Nem emlekszem, hogy lattam volna gyereket eddigi eletemben, aki ennyire utalt volna furodni... Mindegy Samiksha erosebb, igy altalaban o gyoz.
Tok vicces a gyerek, ha bombol, mindig azert sir, aki eppen nincs ott. Ha daddy itt van akkor Mummyak, es forditva.
Ma reggel meg mielott felkeltem volna, hallottam, hogy folyamatosan kerdezgette: "Where is Bogi?" Sot egyszer meg is probalt bejutni a szobamba, de valamiert nem sikerult. De amugy siman bejon, mivel nincs kulcs az ajtomhoz, nem lehet bezarni, es amikor valamelyikunk kiviszi, durva hisztit rendez. Minden cuccomat el kell dugnom, mert siman elviszi. Folyamatosan csokit akar, es valamiert azt hiszi, hogy nekem van.
Tegnap, mikor kesz lettem itt a dolgaimmal, megint bementem a varosba. Samikshatol kapott uj cipombe mentem, fel is torte a labamat rendesen... Bementem egy boltba, amelyiknek most nem jut eszembe a neve. Hatalmas volt, kb 4-5 emelet magas! Egyszerre volt Ikea, C&A es Deichmann. Nagyon sok joo cuccot lattam, tobbek kozt egy gyonyoru penztarcat, egybol beleszerettem. Aztan megneztem az arat... Ufff... Ugyhogy nem vettem meg.
Aztan hazamentem, neztem meg egy kis Friendset, kozben Samiksha felhivott, hogy kesni fog, ugyhogy fozzek mar egy kis tesztat meg krumplit, ugyhogy foztem, aztan elmentem Rheaert. Mikor hazertunk, jaccogattunk, kozben jott Alu es kert tolem csavarhuzot, angolul, nekem meg milkalila gozom se volt, hogy mit akar, ugyhogy felhivta Samikshat, es elinteztek. Birom Alut, aranyos, vigyorgos, jofej. O asszem valami nagybacsi vagy mi. Aztan jott Samiksha, probalta megetetni Rheat, aki hihetetlen ellenalloan viselkedett, csak nagy nehezen sikerult egy kis kajat belenyomni. Valami gaz volt a nettel, nem tudtam elinditani, ugyhogy Samiksha probalkozott vele, nagy nehezen, tobbszori probalkozasra tudta csak megcsinalni, igy ropke 2 ora mulva, 9kor mar neteztem is. Lenyomtunk Essszel egy gyors Skypeot, aztan agy, ott meg egy kis gyors 2 reszes Heroes, igy mar fel1kor aludtam...
Ma csak fel6kor kell Rheaert mennem, es mar minden melo kesz, mindjart fozocskezek egy kicsit. Nemtom mikor irok legkozelebb, addig is: BYE