2010. szeptember 5., vasárnap

food...

Hat igen, ez volt a mask nagy kerdes, mielott kijottem. Elvileg ugy volt, hogy en fogok fozni a kiscsajra es magamra, ennek ellenere mami mindig megfoz elore es azt eszi Rhea is. Mondjuk nem mintha nagyon tudnam etetni, mivel mikor fel6kor hazahozom meg nem ehes, es csak mamival esznek olyan 7 korul. Ha megis ugy alakul, hogy ehes lesz a kozelemben, mami elore megmondja, hogy adjak neki joghurtot, gyumolcsot vagy kekszet. Ugyhogy itt nem nagyon csillogtatom a fozotudomanyomat... Mivel magamra nem nagyon fozok csak pizzat, vajas kenyeret meg esetleg tojasos nokedlit... :)
Anyuci mindig vesz 1 csomo hozzavalot es megmondta, barmit hasznalhatok. Amikor foz valamit, mindig megkinal belole. Egyszer ketszer meg is kostoltam, de az o foztje szerintem tul csipos, sotlan es izetlen anyuehoz kepest... :)
Elore megijesztettek engem, hogy itt nem lehet semmi hozzavalot kapni, pedig szerintem itt barmi megtalalhato. Csak az volt igaz, hogy csak szeletelt kenyeret lehet kapni es nagy 2 literes muanyag kancsoban van a tej.
Miota itt vagyok 1X ettem hust, 1 melyhutott csirkefasirtot, ami nem volt valami finom... :S
Samiksha elmondta, hogy otthon Indiaban az o csaladja semmien hust nem eszik. Tiszta vegetarianusok. Ehhez kepest itt ok esznek csirket is es tojast is, ami nagy dolog lehet.
Mindegy ha hazamegyek Karacsonykor, csak hust fogok enni az tuti! :) Keszuljetek!!!