2011. június 30., csütörtök

On call

Gyakorlatilag ez az egyetlen negatív eseménye a mai napnak. Meg a korán kelés, de az már szinte mindennapos (tegnap hagytak 9:20ig!! :O).
Ma reggel nagyszülők elhúzták belüket, Rheát kérdeztem hová, ő mondta hogy Londonba!! :) Később Sammy megerősítette, tényleg oda mentek, és csak holnap este jönnek vissza Daddy-vel! Ilyen jó hírt régen hallottam... Jaj nem is, tegnap este mondta S, hogy elzúznak nemtomhova vasárnap és nem is néznek vissza keddig!! :) Egyre jobb eskü, ennél jobb már tényleg nem is nagyon történhet... Jaaaj neem, történik, szombaton Bristoooool!!! Megyünk bulizni is, alig várom! Tomcinál fogunk aludni, és úgy tűnik hárman leszünk a másik magyar csajszival! Jajj de jó lesz! Igaz korán vissza kell érnem vasárnap, mert Sammy valamilyen buliba megy, és kellek neki babysittelni. Mind1 így is legjobb!! :)
Szegény Sammy, sajnálom szegényt nagyon. Jó hogy végre elmegy kikapcsolódni. Minden reggel bömböl a gyerek, minden este bömböl a gyerek. Mindig ordibál, nem hallgat rájuk (bár ez részben az ő hibája is...), szegénynek kicsit elege van már belőle... Ma reggel mondta, együtt vittük oviba a kölyköt, és az meg  ott bömbölt. Erre Sammy mondta, tiszta elege van már ez egészből, elege van a gyerekből, legszívesebben világgá menne, itthagyná őket... Mire én együtt érzően elmosolyodtam, mire ő: komolyan mondom!! Wow!
Mondjuk tisztára megértem... Velem úgy viselkedne Rheácska, lehet már megnyakaltam volna néha... Szerencsére nem így van.
Szóval az egyetlen rossz dolog az életemben ma az on call, de nemrég beszéltem Sammyvel, és azt mondta, hogy még senki nem jelentkezett be, szóval lehet, hogy jön haza fél8kor. Akkor javítok, a rossz dolog a herpesz... Folyton bleeding és fáj... Nemtom szalonképes leszek-e szombatra...