2010. december 19., vasárnap

I`m finally going homeeeeeeeeee!!! :D

Vegrevegrevegre!! Eljott a nap, amit mindannyian vartunk!! En legalabbis biztosan. Hazamegyek!! Mondjuk mar az osszes au pair otthon van, kiveve egyet, aki ugyanakkor megy, mint en, de mit szamit ez, amikor hazamegyek!!! Jippiaje!!
Ma este olyan 6-7 korul fogunk elindulni, kocsival, host apuval, meg lehet egy barattal, akinek tegnap kimaradt a gepje, ezert ma jon velunk... Itt mellekesen megjegyeznem, hogy velem ez nem fog megtortenni!! Wizzair jon nekem annyival, hogy most elinditja a gepemet! (lasd: "Travelling" bejegyzes )
Szoval olyan 9korul felerunk Londonba, ott Victorian talalkozunk Agotaval, vele megyunk lakasra. Onnan, nehany ora alvas utan, olyan reggel 4-5 korul vissza Victoriara, onnan busz Lutonra. Tehat 6 korul repteren leszek, ahol minden siman fog menni, es a 8:20as geppel hazarepulok! Ferihegyen, delben anyu karjaiba omlok, majd irany haza!!! Mindezt mobil nelkul csinalom, mivelhogy az enyim nem mukszik! Kicsit korulmenyesen, de meg lehet oldani...
Holnap ilyenkor mar Kerepes fele robogunk a Kispirossal!!! Meg vagyok ertve?! Nem akarok megint egy olyan torturan keresztul menni, mint 4 honappal ezelott! Plane, hogy most az apukam sincs velem... Na keszuljetek, JOVOK!! See you soon!!