2010. szeptember 3., péntek

...

Hihetetlen ez a gyerek... es teljesen kiszamithatatlan...
Tegnap reggel anyucinak koran kellett elmennie ezert kilopozott az ajton meg mielott Rhea felebredt volna, es csak azten hivott fel engem a mobilomon, hogy tajekoztasson: nekem kell indulasra elokeszitenem. Na mindegy mondom, de apuci is itthon volt, feltem, hogy megint hiszti lesz belole. Mivel mostanaban Rhea sportot uz abbol, hogy kiboritson minket. Hihetetlen hulyesegeken kezd el bombolni... Pl multkor harman voltunk itthon apucival, aki mondta, hogy ki kel mennie a slozira, mire Rhea ugy elkezdett bombolni/hisztizni, mintha azt mondta volna, hogy sorry de most kiugrok az ablakon... Na mind1 ezen a reggelen feloltoztem, es vartam, hogy Rhea is felkeljen. Mindketten melyen aludtak apucival, ido meg volt ugyhogy nem akartam felkelteni. 10 perc sem telt el, hallom hogy kijott. Odamegyek hozza, rammosolyog, elkezdtunk keszulodni. Egy angyal volt! Beszelgettunk, hagyta, hogy feloltoztessem, sot segitett is, es 1etlen nyikkanasa se volt. Komolyan nem ismertem ra! Elmentunk az oviba, hazajottem, apu meg mindig nem kelt fel, ugyhogy nem akartam mosogatni, rendberaktam a nappalit, megcsinalgattam, amiket anyuci mondott. Aztan felkelt,   es mikor befejeztem a cuccokat, megkerdeztem nem gond e ha elmegyek otthonrool, mire megkerdezte, hogy delutan azert megyek e Rheaert, mondom persze, aztan mentem.
Mikor hazaerek, latom, hogy senki nincs otthon, viszont anyuci cuccai itthon voltak... Neztem, hogy itt mi tortenhetett, aztan leultem gepezni, mert meg volt fel ora, mig mennem kellett Rheaert. Egyszer csak hallom a hangjukat es 1 perc mulva be is leptek az ajton. Apuci megkerdezte, hogy reggel minden rendben volt e Rheaval, mondom 1 angyal volt. Kerdezem, hogyhogy ok hoztak haza, mire anyuci mondja, hogy felhivtak oket az ovibol, hogy Rheaval van vmi. Egesz delutan a sarokban ult es nem beszelt senkihez. Nah mondom tok joo. Elmosogattam, aztan lattam Rhea megint elkezdett hisztizni vmiert, megkerdeztem nem gond e ha elmegyek, anyuci mondta, menjel, majd hivlak ha kellessz. Leleptem, mire hazaertem, nem volt otthon senki, elmentek a parkba.
Ma egesz reggel velem volt Rhea es csak 1re vittem oviba. Reggel anyuci keltett fel8kor, reggeliztunk, Rhea hisztizett. Egy ovatlan pillanatban anyuci lelepett, Rhea 1bol levette, odarohant az ajtohoz es elkezdett bombolni. Odamentem beszeltem hozza, de a sajat hangomat nem is hallottam miatta, ugyhogy csondben vartam mikor hagyja abba. Par perc mulva anyuci hivott es mondta adjak neki csokit, adtam, befogta.

Amikor Rhea velem van, semmi gond nincs, nem bombol, nem nyafog, puszilgat, olelget, amikor viszont a szulok a kozelben vannak, alandoan bog, es feltunoen utal engem. Ez valoszinuleg azert lehet igy, mert amikor nekik bog, mindig megkapja amit akar, en viszont mindig megmondom neki, hogy hagyja abba nyugodtan, utana beszelhetunk. Pl.: meguti apjat, az mondja neki, "naughty girl", meg hogy nem fogja olelgetni, utana meg az olebe veszi es babusgatja... Kicsit ellentmondasos...
Mar nekik is feltunt, hogyha 1edul van velem, akkor 1 tunder... Nemtom van e megoldas...
Mara ennyi, lepek Rheaert, aztan elvileg 6ig leszek vele, pusszancs MO!!