2011. június 10., péntek

Bristol calling

Thank God, hogy holnapra összehoztuk a talit, különben itt kéne jópofiznom az indiai kompániával... Ugye ma jön vissza Gaurav apu father-in-low-val, és ma reggel felvilágosított Sammy, hogy glocesteri barik is jönnek ebédre. Mondom: Thank God! Meg thank Eszti!
Most fejeztük be az átrendezést, merthogy Sammy hamarabb jött haza. Thank God, hogy mindent kitakarítottam már... :) De még hátravan Rhea.
Mind1! Holnap: Bristolozás Esztikével! Jippiájé! Végre újra látom, már oly' rég volt Shipham. Meg persze filmcsere is lesz, ami ugyancsak nem hátrány... Nagyon úgy tűnik, hogy az oxfordi találkozón nem leszek ott, és nem biztos, hogy míg itt vagyunk, újra fogom látni, szóval ez az utsó alkalom... :( Jajj nem is, mert Aug 9.-én vele repülök haza! :)
Vasárnap, ezek valószínűleg elutaznak, ki tudja mennyi időre ("It depends on the weather."), remélem legalább keddig. De amekkora mocskot ezek képesek csinálni 1 7vége alatt, lehet, hogy utána 2 napig takarítok. Vasárnap még 1 pozitív dolog fog történni, nagy valószínűséggel (nem sok tuti100 van mostanában...), mivelhogy 1 magyar au pair leányzó érkezett piciny városkámba! Lehet, hogy most fogunk találkozni végre! Már vagy 1 hónapja rám írt face-n, ismeretlenül, hogy jönni fog, és meséljek már Cheltenhamról. Meséltem. Azt hiszem sikerült is fellelkesítenem. Ja, nem hiszem, tudom, mondta... :) Szóval lehet hogy lesz 1 tali vele.
Uff meg vasárnap kell elvinnem a bicót szerelőhöz. Kipukkadt a kereke, 50 percet sétáltam haza! Már másnap elvittem, de mondták, hogy nagyon el vannak foglalva, úgyhogy csak 7főn tudják megcsinálni. Vigyem be vasárnap, kedden hozhatom. Úgyhogy ezzel még lesz 1 köröm...
Meg alvás!! Sok-sok alvást lesz!!! Ez a legjobb része!  I LOVE HÉTVÉGE!!!