2011. július 21., csütörtök

Today's results

A 7 röviden, tömören: A tény hogy anyuci apuci egész 7en itt vannak, szinte 1általán nem változtatott az életemen. Kivéve persze a zavaró tényt, amit a jelenlétük okoz. Előző 7en Sammy végig azt mondogatta Rheámnak, hogy jujj de szupi lesz, majd mindig apu pick u up! Ez +történt 7főn, majd soha többé. Azóta mindig én megyek érte, ők meg vagy eltűnnek délután vhova, vagy bujkálnak az emeleten. Persze nekem kell szórakoztatni a gyermeket. Meg az a jó, hogy reggel korán elkezdenek kiabálni, este meg vagy éjfélig dumálnak a mellettem lévő szobában (köszi!) így nem sok esélyt adnak arra hogy kialudjam magam.  Takarítani persze ugyanúgy kell, de nehezítésnek itt vannak mind a ketten, és nem jut eszükbe, hogy ne legyenek már a takarítandó helységben... A helyzeten az se nagyon segített, hogy sikeresen megfáztam (a nyár közepén bakker!), és kicsit alig bírtam életet lehelni törékeny testembe. Ez valószínűleg Anitámnak köszönhetem, aki ugyanilyen állapotban volt a 7végén, és valahogy átadta nekem.
Ma végre hazajöttek már 4kor, de 1ébként minden nap minimum 6 volt mire végeztem. Mindegy is volt, mart ma egész rendes volt a kölyök, nem volt nyafizás, eljátszogattunk, úgy tűnik így a végére 1másra hangolódtunk már.

Hazahoztam, lefektettem aludni, néztem 1 kis Big Bang Theoryt, amit nem tudok megunni, bárhogy is próbálkozok. Majd mikor felkeltettem esett az eső, így csütörtök ellenére, nem mentünk balettra.




Már hazafele jövet megígértem neki, hogy otthon majd festünk, így annak álltunk először neki. Nagyon élvezte, dumálgattunk közben meg minden, kicsit egymást is sikerült megszínezni, de jó az úgy.



Aztán láttam, hogy elállt az eső, kitaláltam menjünk ki a kertbe, egyetértett. Összeszedtük a megfelelő számú játékot, majd kiviharzottunk. Ott játszogattunk ezt-azt, majd hirtelen rámjött a tojás-vágy, főztem párat, majd kivittem, persze a 2/3-át ő ette meg... Eztán láttuk meg Sammyéket az üvegajtón keresztül. Nagy volt az öröm, egy ideig még dumálgattam, aztán megörülve a nem várt freedom-nak felrohantam a szobámba. 






Valahol az események között lebohócozott, majd kisvártatva a cicimet treasure-nak nevezte... Kinek mi... :D