2010. november 6., szombat

Happy Deeavali! & Cheltenham

Kiderult. Jottek meg nehanyan, mindegyikukkel talakoztam mar, de a nevukre nem emlekszem... :) Mindegyikuk szepen fel volt oltozve indiai party-dressbe kiveve Kimi meg en... :D Kiraktuk a szobamban levo kis asztalt a nappaliba, es arra Samie rakott eloeteleket. A sosaknal volt kis fasirtszeru golyo, amiben semmi hus nem volt (ahogy a vacsi tobbi reszeben sem...) hanem valamilyen zoldseges cuccal volt megtoltve. Nem volt rossz, de anyu fasirtjahoz kepest sehol sincs. :D Volt mellette meg szamoca, amit mar egyszer megkostoltattak velem. Kis 3szog alaku taskak, benne zoldseges csipos cuccal. Egesz jo. Miota elarultam nekik mit jelent magyarul, azota strawberrynek hivjak... :D:D Az edes talon 3 dolog volt, mindet a minap kaptuk Indiabol host apu anyjatol. Kettot mar aznap megkostoltam, egy mezzel bevont magos szelet, ilyen szerintem otthon is van, a masik pedig egy hokifli-kinezetu golyo. Csak par masodpercet toltott a szamban az elso hari aztan a kukaban landolt. Semmi koze nincs a hokiflihez... utana meg percekig ottmaradt az a fura zsiros erzes a szajpadlasomon.
Aztan egyszercsak mindenki kiment a konyhaba, korbealltuk azt a kicsike asztalt, amin volt 1 csomo kaja, es mindenki egyenkent odament es megpakolta a tanyerjat. Probaltam koncentralni, hogy mit hogyan kell, aztan hos apu mondta, hogy nyugodtan menjek, de en mondtam, hogy majd utoljara. Mikor mar majdnem mindenki kiment a konyhabol, megkerdeztem Samiet, hogy melyik kevesbe csipos, mire Kimi, aki meg mindig ott volt, mondta, hogy o majd segit, 2 kajara mutattak az egyik ugy nezett ki, mint a joghurtos kukoricasali, amihez persze semmi koze nem volt, a masik meg egy pirosas masszaban levo borsos pici teglatest-halom volt. A masodik jobban izlett, a teglatestekre azt mondtak, hogy cottage cheese, kisse szivacsos allagu volt, de egesz jo, es persze csipos. Ha erre azt mondtak, hogy nem csipos, bele se merek gondolni, milyen lehet az amit ok ettek... Es mindenhez "csapatit" ettunk, ami szerintem sima pita-kenyer.
Mikor mindenki megette a kajat, neztunk valami DVD-t, ami allitolag indiai zenes-filmreszleteket tartalmazott, en meg egyiket se lattam. Kerdeztem neha, hogy mit jelent, amit enekelnek, erre elkezdtek gondolkozni, es csak igen nehezen tudtak korbeirni a dolgokat... Vicces volt nezni, hogy milyen erosen koncentralnak... :D:D Aztan, kb fel11 korul lementunk, hogy kilojuk a tuzijatekunkat. Azt nem emlitettem, hogy mar kb 4 oraja folyamatosan hallottuk, hogy lovoldozgettek a kornyeken, kb 4-5 helyrol, de latni alig lattunk valamit. Mindet indiaiak lottek, megkerdeztem Samie-t. Szoval a ferfiak elkeztek szetszedegetni a cuccot, en fenykepeztem, a "lanyok" meg bentrol szurkoltak. Kozben zuhogott az eso. Kivittek a haztol kb 5-6 meterre a raketakat es ott lottek el, de Rhea igy is teljesen be volt tojva. Mikor az egyik kisebb raketa elszabadult, elkezdte lovoldozni a haz oldalat, ami Rheatol alig 1 meterre volt, annak tokre orult. Kivirult elkezdett kacaraszni mint allat. Mi meg rajta nevettunk. Olyan kis edi volt :)



Aztan felmentunk elkoszontunk, Rhea hisztizett, hogy o meg menni akar valahova a tobbiekkel. Odaig elment, hogy elkezdett fuldokolni, majd szerintem hanyni is, de ezt szerencser csak a hangokbol azonositottam be, a latokorombol boven kiesett. Elvittek egy korre a kocsival, Samie azt mondta, hogy meg a parkolobol se ertek ki es mar aludt. Nem is csoda, delben nem aludt a nursery elott, mikor meg erte mentem este, a foldon aludt...
Ez utan egy kis net, Desperate Housewives es Bridget Jones, majd vege lett a napnak...

Ma Samie kb fel10kor bekopogott, hogy mennek Birminghambe, szeretnek e jonni? Mondtam persze es egy ora mulva mar frissen es uden indulasra keszen altam az ajtoban. Addigra kiderult, hogy apucinak tanulni kell, ugyhogy csak mi lanyok megyunk Cheltenhambe. Ugyhogy apuci eldobott minket, aztan shoppingoltunk harman. Vettem magamnak egy polot meg a gyonyoru niecemnek egy ajcsit. Lattam meg egy kesztyut is, de oly` draga volt, hogy ott is hagytam. Megmutattak anyuci munkahelyet, meg a hazat, ahova lehet hogy elkoltozunk Decemberben. Jo kis nap volt.








 Hazajottunk, megdumaltuk Jose-val, hogy holnap tali, majd egy kis X-Factor (Ohhhh Matt!!!) meg Skype anyuekkal. Meg Friends elott valahova beiktattam egy kb 2oras szunyat, ami nagyon jot tett. Egy csomo hulyeseget almodtam, meg kipihentem kicsit magam. Most itt nektek irogatok utolso erommel, remelem ertekelitek!! Imadlak, hianyoztok meg kb 43 nap es lathatlak titeket!!! Sweet dreams!