2011. július 10., vasárnap

This+that

Tegnap délután kitaláltam, hogy bemegyek shoppingolni a town centre-be, mivel még akartam néhány cuccot venni, és ki tudja meddig leszek még Cheltenham-ben, ahol minden megvan. Szóval bementem, közben jutott eszembe, hogy miért ne taliznánk Annával, írtam neki smst, kiderült hogy ő is benn van. Nem sokkal később találkoztunk is, majd bementünk a Claire's-be, amit lehet hogy nem kellett volna, rengeteget sikerült költeni. Nem tehetek róla, így is csak 1/3-át hoztam el annak, amit első körben kiválasztottam... Ezek után beugrottunk a cheltenhami Midsummer fesztiválra, ami otthon 1 búcsúnak felelt volna meg. Volt ott minden, koncert, kaja, pia ugrálóvár, meg egyéb vidámparkos pörgős-cuccok. Ami más volt az otthoniakhoz képest, hogy amikor elkezdett zuhogni az eső (ezt mostanában gyakran csinálja), kábé észre se vették. Otthon 1 5 perces esőtől már kiürül minden, ezeknél meg fel se tűnt. Oké, 1-2 elővett 1 kapucnit vagy 1 esernyőt, de közel sem mindenki.
Ma újra találkozunk, merthogy még így is volt néhány cucc, amit még meg akartunk venni...
Valamint megnéztem a Get Smartot, aminek iszonyat hülye magyar neve van, és amit soha nem akartam megnézni. Egyrészt a név miatt, másrészt pedig a benne szereplő Steve Carell miatt. De mivel shopgirlöm felrakta én meg unatkoztam, hát rávettem magam. Az elmúlt napokban 2 olyan filmet is megnéztem, ami iszonyat uncsi volt, de ez pozitív csalódás volt. Elég sokszor elkuncogtam magam, és be kell valljam, Steve sem volt annyira idegesítő mint az eddigi filmjeiben. Unexpected turn!
Még mindig nem kaptam meg a fizetésemet, még az előző hetit sem. Akkor a 2/3-át adta oda, merthogy költött belőle. De most lóg azzal, az e hetivel , 2 balettórával, meg a múltkori babysittinggel. Köszi! Most nem tudom, szóljak vagy ne? Kicsit utálom az ilyen helyzeteket, annyira jó lenne, ha magától megoldódna... Tudnátok intézkedni?