2010. december 7., kedd

Foggy

Ez az idojaras picit osszezavaro mostansag. Egyszer szikrazoan sut a nap, aztan ket napig olyan kod van, hogy az orrodig nem latsz el. Majd persze esik a ho, ez most az ujdonsag. Aztan az eddigieket megkoronazzuk egy egy napos esovel. De a hideg az allando. Bent estenkent mar nem lehet megmaradni futes nelkul, mondjuk napkozben is nehez...
Majd masnap reggel:

Tegnap olyan csuszos volt az ut, hogy a hazunk elott tobbeknek is problemaja adodott a sima jarassal... En szerencsere csizmaban mentem ki igy nagy problemaim nem voltak, de masoknak... :)
Ezen kivul el kell mondjam, azert hallok Mo.-rol itt is. Eloszor az a voros iszapos- szerencsetlenseg volt benne a hiradoban, vicces volt, amikor host apu megprobalta nekem elmagyarazni, merthogy csak o latta... Most meg, Brad Pitt van benne az ujsagban, hogy szegenykenek elloptak a fenykepezogepet meg, hogy hogy aggodik. Igaz, nem veti a legjobb fenyt kis hazankra, de hat a rosz reklam is reklam, ne valogassunk:

Jah, hogy a babymrol is beszeljek egy kicsit, el kell mondjam, tegnap kifejezetten jol elvoltunk. Reggel ugyan a sirasara ebredtem, merthogy anyuci koran lelepett, de egy percen belul mar elhalgatott. Ez a legjobb megoldas, ha hamarabb elmegy, mert ha egyutt kell elindulni, akkor szinte folyamatosan sir, feltunoen utal engem, es anyucinak folyton hazuudozni kell, pl: "Neeem, nem megyunk oviba." vagy, hogy: "Neem, nem megyek dolgozni." Ha engem szokott kerdezni a kolyok en sohasem hazudok neki. Nem is viselkedik ugy velem, mint az anyjaval. Este 6-7ig, amig velem van, szinte 1 angyal (legtobbszor...), majd az anyja megjelenik a szinen, es pillanatok alatt atvaltozik ezze a kis idegesito szornyecskeve... olyamatosan nyafog, Peppa Piget (a hulye disznot) kell neznie, ha meg nem nezi, akkor kifelyezetten bombol. Anyja meg ugrik neki minden egyes kiabalasra. Birom mikor kiabal neki, hogy MEEEG PEPPAT!! Anyja meg rohan... Nekem igy szolna, tudod mikor nezne... A masik, a kedvencem, amikor anyuci kb 200 Peppa utan kb fel 9kor azt mondja, hogy namost ez az utso. Es furcsamod meg fel 10kor is az az utso megy... Velem sohasem nez Peppat, mar meg se ker, tudja hogy ugysem erdemes... :)