2011. április 15., péntek

Ready? Steady? Go!

16 óra múlva nekiindulok az útnak, 26 óra múlva pedig már a Liszt Ferenc reptéren fogom ölelgetni a hugicámat! Alig várom már. Most végeztem az egész ház kitakarításával, most aztán tényleg minden csillog. Persze a szobámat is kinyaltam, mert rengeteg vendég lesz 7végén, és ha véletlenül be találnának menni a (amire nagyon remélem, nem kerül sor), akkor ne nagyon legyen hozzáférhetésük a vagyontárgyaimhoz... :)
Szóval hulla vok, szerencsére a cuccom már kb össze van pakolva, bár igazából nem is az én cuccom, van vagy 3 bugyim benne... A többi szuvenír... Mindenkinek viszek vmi piciséget, de a nagyrészét mégis a Lucónak szánt gyerekruhák teszik ki... Ugyanis Sammy adott 1 rahedlit, ami már nem kell a Rheának/kicsi volt amikor megkapták. Uff alig várom, hogy végigcipelhessem a 10 órás utamon. Ha ettől nem leszek a no.1 nagynéni, akkor nemtom mitől... :)
Már csak másfél óra van hátra a melóból, Rheust haza oviból fél6kor, lepattint 7kor anyucinak, utána meg még izgulhatok 12 órát... Kíváncsi vagyok mennyit fogok aludni, mind1 úgyis a buszon meg a repcsin a legjobb!!
MAGYAROK!! JÖVÖK!!