2011. július 28., csütörtök

Colon & capital d

Azaz :D. Úgy tűnik most megint jóra fordultak a dolgaim. Tegnap kicsit rám jött a Temzének-menős feeling megint. Gyerek nagyonnfelb*szta az agyamat napközben, semmihez sem volt már kedvem... De úgy tűnik mindez elmúlt mára. Egészen kedves volt ma, volt 1-2 helyes beszólása is.



Na de nem is itt kezdem inkább.
Hétvége: Remek volt, szombaton Zsuzsival és Annával, vasárnap pedig csak Annával shoppingoltunk. Jó sok cuccot vettem, vasárnap mind2nknek sikerült behúzni valamit (tudtunk ellenére persze), és a szuvenír készletet is eléggé feltöltöttem.
Hétfő: Mint minden hétfő, nehezen kezdődött. De a takarítás után, kifeküdtem napozni, az úgy helyreállított. Remélem sikerült barnulni 1 picit, majd megmondjátok, ha hazamegyek. :)
Kedd: Szerencsére nem kellett sokat takarítani, délután meg a gyerek is egészen normális volt. Mikor hazaértünk a jáccóról, bekapcsoltam a tv-t és valami úszós világbajnoksághoz jutottam. Hát nem ott volt a Cseh Laci is?! :D Teljesen kész voltam, olyan jó volt látna a magyarokat! Voltak ám többen is, de Laci volt az 1etlen a ki nyert is, meg talán Jakab Zsuzsanna második lett. Rheával ott drukkoltunk nekik... :)
Nah meg az esteeee! Hát au pair tali volt a cheltenhamiekkel! Naggyon aranyosak voltak, megismertem 2 új lányt, Anaist, aki francia és Paulinát, aki finn. Meg persze ott volt Tanja, Kristin, és Anna, a magyar. Elmentünk pizzázni, nagyon jól éreztük magunkat. Többség megy haza pillanatokon belül, de talán még a franciával meg a finnel összejön még 1 tali.

I'll miss U guys! :(

Szerda: Tegnap. Legszörnyűbb nap a héten. Rhea kis köcsi volt egész nap, bőgött minden hülyeségért, nem fogadott szót, és 1 icicpicit sem volt aranyos. Mondom majdnem mentem Temzének...
Ma, Csütörtök: Egészen jó napnak mondható. Ugyan reggel korán kellett kelni, de aztán vissza tudtam aludni, úgyhogy semmi gond nem volt. Gyerek se bömbölt, hogy nekem kellett elvinnem, sőt még fel is hívta rá a figyelmemet, hiszen tegnap délután megígérte. Na ez cukker volt. :) Picike takarítás, Gilmore Girls, napozás fedte le a délelőttömet. Majd gyerekért rohanás, hogy odaérjünk a balettra. Nem is volt sok kedvem elvinni, de hallottam, hogy reggel Sammy mondta neki, szóval nem akartam ellenszegülni. Ugyan eszembe jutott, hogy mi van, ha a szünet miatt zárva vannak, de gondoltam Sammy biztos jobban tudja. Nem tudta. Zárva volt, persze. Felhívtam, mire ő mondta, hogy akkor vásároljak már ezt-azt. Vásároltam. Aztán ettünk fagyit, majd mentünk a jáccóra. Szerencsére nemsokára odajött az egész ovija, azokkal jól elvolt, nekem nem is nagyon kellett foglalkoznom vele. Majd vissza a házba, ki a kertbe. Ezt gyakran csináljuk mostanában. Ő jól elvan, nekem meg nem kell kreatívkodnom össze-vissza, hogy mivel foglaljam le. :) Majd fürdés, és aztán megérkezett Sammy úgyhogy ezzel végeztem is. Most nincs nagyon kedvem elmenni bicózni, eléggé punnyadós vagyok most. Kis Office, aztán Battlefield maybe... :) Holnap péntek, és már csak 12 nap!!!! Mondom: :D