2011. július 3., vasárnap

Bristol night calling

Zúzodások a derékon, sarok nélküli harisnya, fekete talp, sajgó izmok. És egy fájó szív, hogy el kellett jönnünk...
Fantasztikus volt a tegnap este Bristolban. Annyira féltem, hogy nem lesz jó, merthogy ott még nem voltam partyzni, meg új csajszi is jött. But it turned out pretty good. Nagyon jófej a csajszi, Tomcit meg már ismerjük, szóval a társaság is remek volt.
Sokkal jobban le tudnám írni, csak unfortunatelly nem emlékszem mindenre... Azért törekedni fogok!
Találkoztunk negyed 3 fele, kicsit beszélgettünk, meg benyomtunk néhány fánkot, majd valamit csináltunk egy ideig, ez a rész nem teljesen clean, majd elmentünk piát venni. Minden jó este így kezdődik... :) Nah az 1 darabig eltartott, mire kitaláltuk mi legyen, túl nagy volt a választék, meg kevés az 1 éjszaka... Végül abban maradtünk, pezsi meg vodka narancs lesz (részemről) majd nem sokkal utána felmentünk Tomihoz. Ott összekészültünk, megittuk a dolgokat, kivéve a pezsit, az valahogy lemaradt... De hogy én attól a 4 deci vodkától annyira kész voltam, hogy a menés is gondokat okozott néha... Ez a rész csak azért gáz, merthogy közben Tomi host családja hazajött... Persze 1ből csssst meg minden, nem tudom mennyire tűnt fel nekik. Amúgy Anita 5X hányt, én viszonylag jól tartottam magam végig.
Buszmegállóban jöttem rá, hogy otthon hagytam a személyimet, Tomival visszarohantunk érte, később kiderült, én cipő nélkül mentem... Házba beérve, azt hiszem belefutottam host apuba (legalábbis ezt mondtam a Tominak...) még beszélgettem is vele. Mind1 meglett a személyi, visszarohantunk, majd igyekeztünk benyomni azt a pezsgőt, nehogy kárbamenjen már! De végül a buszra már nem vittük fel. Az előbbi rohangálós-story a felelős a kárbament harisnyáért. Beértünk a helyre ("Próbálj ne részegnek tűnni!!!"), egyből bevetettük a testünket a tömegbe. Innentől nem minden teljesen világos, rémlenek dolgok, hogy pl a Tomi próbált leültetni, meg lementünk valami lépcsőn (menésen lecsúszást értek=zúzódások), meg rámöntöttek dolgokat.
Még arra is emlékszem, hogy 1X egyszer magamra hagytak, akkor sikerült szendvicsezni vkikkel, majd kirohantam onnan és ott megtaláltam őket, lehet hogy picit sírtam is... :)
Állítólag ezek után táncoltam Jack Sparrowval, merthogy többen is be voltak vhogy öltözve, ez a rész nekem 1általán nem tűnt fel. Majd elmentünk wcre, meg sörért (nem nekem...:)) Majd jött 1 kis táncikálás ezzel-azzal, az arcát csak az utolsónak láttam, a többit sajna nem... Állítólag volt 1 feka is... És én erről lemaradtam!! :(
Lényeg a lényeg, azt mondták, 3negyed 4 körül indultunk el haza. Nem tiszta teljesen, hogy az hogy történt meg, utána zuhany, majd fekvés. Vicces volt úgy kelni, hogy először azt sem tudtam hol vagyok, majd elkezdett fájni a derekam, később derült ki hogy lezúgtunk a lépcsőn. Mondták. Persze úgy könnyű emlékezni, ha valaki 5X hányik... :)
Sum of it: tökéletes este volt, eltűntek a gondjaim a fejemből (gyakorlatilag minden más is...), és csak partyztunk! Köszönöm még 1X nektek! Különösen Tominak, hogy vigyázott ránk, meg az ágyért! :) Az egyetlen rossz érzés, hogy lehet ez volt az utolsó angol bulim... Meg lehet hogy őket is most láttam utoljára... :'(