2011. február 12., szombat

London Baby! (Chapter 4)

Nagy nehezen kikeveredtünk a turisták sűrűjéből és elrohantunk a Victoriára. Lecsekkoltuk a buszainkat, én jegyet is vettem. Osztottunk szoroztunk és rájöttünk, hogy a Towerre már nem lesz időnk, úgyhogy visszamentünk az Oxford Streetre shoppingolni.






Ettünk fincsi waffelt, előttünk a sorban 3 db magyar állt, meg is örültünk egymásnak.Ezek után elmentünk a HMV-be Dallas-vadászatra, de ez sikertelen volt, majd már kiderült, hogy lassan menni kéne, úgyhogy vissza a Victoriára. Itt még volt egy kis souvenir-hajkurászás, majd odamentünk a lutoni busz megállójába. még úgy negyed óra volt az indulásig, amikor Georgie észrevette, hogy ki van írva: "Sorry de ez itt most nem áll meg, menjél a Gloucester Place-i megállóba...." (Ahol a szállásunk volt...) Na erre elkezdünk rohanni arrafelé, de én akkor rájöttem, ha vele megyek, nem érem el a Cheltenham-buszt, úgyhogy könnyes búcsút vettünk, én pedig visszamentem a váróba. Olyan 10 perc múlva jött is a busz, felszálltam és nem egészen 6 óra körül haza is értem. Hallottam, hogy Sammyék az emeletenn vannak, odamentem, hogy köszönjek, mire Sammy mondta, hogy ő azt hitte már itthon voltam, csak fáradt voltam és ezért nem szóltam... OK... Aztán fürödtem, majd lementem és TV-ben megnéztük a P.S. I love you-t, ami korántsem olyan élvezhető egy 3 éves társaságában, és mivel Sammy mindig lemaradt a gyerek miatt, ezért engem kérdezgetett... Aztán szerencsére felhúztak aludni és így már Jeffrey Dean Morgennek már nyugisan örülhettem.
Nagyon rossz volt visszajönni. Elég izgalmasan oldottuk meg ezt a hétvégét, de így is nagyon-nagyon élveztem! Tervezzük a London2-t mivel sok mindent ki kellett hagynunk, de hogy mikor fog összejönni? Senki sem tudja...