2010. október 25., hétfő

Finally!!

Vegre sikerult ravennem Rheat, hogy a sok debil mese helyett, ami reggelente a TV-ben megy, nezzuk inkabb a Teletabbikat! Bar azt meg most sem ertem, hogy lehet az Oroszlankiralyt nem szeretni?? Na mindegy, ezen tovabblendulve elmondanam, hogy az elmult 1 hetet azzal toltottem, hogy ravegyem valami ujra. Vegigmentunk az osszes Princess Movie-n, ami csak eszembe jutott, az Oroszlankiralyon, es a Tom&Jerry-n, mig vegul, utolso probalkozaskent bevetettem a Tabbikat. Es bevalt!! Ok az eletembe, a kicsi hugicam erkezesevel szinte parhuzamosan -kb 1 ev elteressel- kerultek be. Egybol az elvonalba. Hihetetlen orom szamomra ez a kis Peppa Pig illetve Zinzillas szunet, hogy a Mr. Tumble- fullomrol mar ne is beszeljek.


Orom tovabba szamomra, hogy nem kell folyton Magic Bookot nezni... Sot ha belegondolok, nem nezuk meg ezt a DVD-t mar legalabb 1 hete! :O Ez eddig fel sem tunt... Mostanaban a Kacsa- tanccal szoktam szorakoztatni, illetve egyre tobbszor elojon a Lion sleeps tonight... a regi kedvencem.... :)
Samie-valo kapcsolatom is egyre jobba valik. Egyre tobb mindent biz ram, multkor pl en fizettem be az ovit, es meg szamlat is kertem! :) Valamint atrendeztuk a haloszobajukat. Talaltunk 1 csomo mindent, amirol nem is tudta, hogy ott van, igy kaptam 1 csomo mindent, "amiert olyan sokat segitettem"... :)
Tovabba kiolvastam az elso angol nyelvu regenyemet!!! (Ha a Micimacko nem szamit...) 444 oldal volt, es mindent ertettem!! Oly buszke vagyok magamra!! Remelem ti is ram... :) 
Ja, amugy felhagyott az Aunty-zassal, most mar inkabb Bogs-nak hiv... :D Ily` nehez lenne a Bogi...?? Mostmar poenbol Samie is igy szolit... :) Na erre en visszavagtam a Rhees-zel. Nem voltak meglepve, az oviban mindenki igy hivja.... Grat B!
Na most furdik, mindjart szedem ki. Joccakat nektek! Kitartas 56 nap! :D