2011. április 8., péntek

Everything

Ez az Everytime we touch még így 1000 év után is táncra perdít. Tanja küldte át, mióta nem hallottam...

Viszont ez a 90210 itt is ugyanolyan szar mint otthon. Csak 1-2 részt láttam, de a reklámjait sikerül mindig elcsípnem. Hogy élt meg ez ennyi epizódot?? Ki nézi??

Nah, a bevezetőn túllépve, áttérek a fontosabb témákra: Samiksa végre elolvasta a levelet, válaszolni ugyan nem válaszolt, de tegnap este beszélgettünk róla. Teljesen normálisan beszélt, nem tűnt úgy, hogy megbántotta volna a levele, szóval valszeg nem megyek előbb haza... Nagyon remélem, hogy megértette, hogy én nem akarok 7végente dolgozni neki, mivelhogy progim van. Ugyanis holnap megyek Oxfordbaaaaa!!! Jippiájé! Már azóta akarok oda menni, mióta túl vagyok Londonon. Most végre összejött egy kis csapat hozzá a legjobbakból, persze BFF nem lesz ott, de csak mert már Mo-n lesz, a szerencsés mindenségit! Hihetetlen, hogy Oxford itt van 1 köpésre tőlem, és nincs 1 közvetlen járat se oda... Couchokban teljesen csalódtam, eddig mindig azzal mentem, de az csk délután megy Oxfordba 2 járattal. Úgyhogy kénytelen vagyok vonattal menni, de az sincs közvetlenül, hanem át kell szállni... Így kb 2 és fél óra lesz, kocsival lenne vagy 1... deszar... De akkor is Oxford Baby! Alig várom!

Vasárnap meg lehet meeting lesz 1 új au pairrel, Christennel, akivel csk nemrég contactoltam. Remélem az is összejön, de még nem tudja, h lesz e ideje v sem, szóval még nem tuti100.
De mi a tuti100? Az hogy 7 nap múlva megyek hazaaaa!!! Jippiájé!! Készülhet a sztrapacska!! Meg a Vodka Martinim is! :) csók