2012. május 22., kedd

Back in the game

Csak nem?! Új bejegyzés 9 hónap után?! Csak de...
Bár még nem hivatalos, mivel a jegyek még nincsenek megvéve, de úgy gondolom már bejelenthető, hogy 
VISSZAJÖVÖK!!
Nem csak Angliába, nem csak au pairnek, hanem egyenesen vissza a Jain háztartásba!

(Dióhéjban az elmúlt 9 hónap)

Augusztusban hazatértem után még gyorsan beiktattam egy horvát nyaralást. Majd Szeptember elsején megkezdtem új életemet a META-ban, Gyógymasszőr szakon. Megismertem néhány nagyszerű embert, akik nélkül lehet hogy már akkor rohantam volna vissza... Letettem a nyelvvizsgát, majd jelentkeztem a Keleti autóssuliba, levizsgáztam KRESZ-ből is, azóta a vezetést nyomom. Közben gyógymasszőröknél és vizsgáztunk párszor, kb egy hónappal ezelőtt külső gyakorlatra is elkezdtünk járni. A haverokbulifanta se tud visszatartani Angliámtól. Minden egyes nap azzal kelek, hogy mennyire nyomasztó minden itt Mo-n. Megszámolhatatlanul sok álmom volt Rhával, Sammyvel, Anitával, meg csak úgy az angol mindennapokkal. Mígnem egy nap, hazafelé a metrón, Tommyval, és egyszer csak fejembe vettem, miért is ne mehetnék vissza? Persze csak a nyárra, but still...
Egyik dolog követte a másikat, írtam Sammy-nek, hogy küldjön már referenciát. Hozzá nem akartam menni, mivel úgy váltunk el, hogy mostantól majd megoldja au pair nélkül. Erre jön a válasz: "Igen, jönnél Angliába? Miért nem jössz hozzánk?" Kicsit esett le az állam. Kiderült, hogy van au pairjük, aki éppen júni végén menne haza, éppen jól jönnék a nyárra...  Nah mondom, great, akkor nem is kell keresni. Úgy egy hónap múlva írtam neki valamiért, mire 2 hét után Gaurav apu válaszolt, hogy sorry, de Samiksha most Indiában van, esküvőzik, és egyébként is nagyon sok dolgunk lesz Szeptemberben, nem szeretnénk még au pair kereséssel is törődni. Kocc. Kicsit beomlottam... Uselessnek éreztem magam, de kb 1 7 után új tervvel álltam elő, és jelentkeztem 3 féle ügynökséghez. Persze nem nagyon voltak még nyári állások, de whatever, reménykedtem. 
Na úgy egy hónapja találtam egy aranyos családot egy gyerekkel 80-ért, megtetszettek, én is nekik, majd a nő kérdezte, hogy írhat e Sammynek rólam, mondom naná. Másnap jött a levél Sammytől, hogy nem megyek e mégis hozzájuk, na? WTF? Jókor bameg... Dehát egyszerűbb vagy 100 okból, hát igent mondtam. 

Nagyjából itt tartok most. Cheltenham-ből elköltöztek, ez alkalommal Newcastle Upon Tyne-ba fogok visszatérni. Kicsit kevesebb pénz, kevesebb meló. Bazimessze mindentől és mindenkitől, de így is megéri :)

I'M COMING!!