2012. július 31., kedd

Some things never change...


Hát sajnos a nevelési módszerük nem sokat változott egy év alatt... Most is ugyanúgy az van amit Rheácska akar all the time... Talán az egyetlen változás az, hogy nincs sírás reggelente, de nem hiszem hogy ezt belenvelték volna, szerintem csak kinőtte. 

Még mindig rengeteget nézi a TV-t, gyakorlatilag mindig, amikor a szülei itthon vannak. Mi sem egyszerűbb, leültetjük a kanapéra, addig is csöndben van... Érthető. Az már kevésbé, hogy nekem külön SMS-t küldött a nő, hogy ne nézessem vele annyit (!) a TV-t. Mióta itt vagyok, összesen egy fél Toy Storyt néztünk meg a gépemről... Na menj a...! De ha ők itthon vannak, akkor oké... Szerencsére azért Peppa Pigen átléptünk, be egy új, Millymolly-kkal meg undorítóra animált Micky egerekkel teli világba. Ott se jobb. Problem no.1.

Az alvás-dologról ne is beszéljünk. Már nincs délutáni alvás, azért hogy este korán elmenjen aludni és csak reggel keljen fel. Eddig értem, az elmélet jó. De a délutáni alvásmegvonást azzal kombinálva hogy csak este fél11kor alszik el és reggel negyed 8kor kel, azt már nem egészen fogom. Persze valamit megint én csinálok rosszul. Mióta itt vagyok, nem egyszer fordult elő, hogy 5 körül bealudt a kanapén, vagy vacsora közben. Mikor ezt mesélem Sammynek, azt mondja, hogy biztos az a baj,hogy annyit sétál, vigyem a babakocsit... Az ovi van vagy 15 percre, nehogy az akkora séta legyen már... Neki kell a babakocsi de a majdnem3 niece-emnek már nem?? Meg ezekkel a pihi-hiányokkal megint csak az én melóm van növelve, mert így az a fél/1 óra nyugi is kiesik a napomból... Köszi!

Ez a kép ma készült, hazaérésünk utáni 1 percen belül. Ma egész nap oviban volt, nem volt lehetőségem a játszótérrel lefárasztani. Hazaúton séta közben aludt, annak ellenére, hogy végig beszéltem hozzá. Egyszer nekisétált egy kerítésnek...