2011. június 24., péntek

Lovely baby girl

Rheámnak sikerült ma nagyon megszerettetnie magát velem, ilyet már rég csinált... On call van, nemrég végeztem. Sammy még mindig nincs itthon, de Gaurav apu már ideért Londonból, szóval már peace van.
Következő az eset: Rheát hazahoztam fél 6 körül, megfürdettem, felöltöztettem, fél 7re már bright & shiny, lementünk nappaliba, majd 1ből répáztunk... (ez a legújabb imádat, répa...) Majd valami idióta Barbies mesét sikerült bekapcsolni neki. Valamit a nagyapja nagyon csinálni akart vele, hogy mit az nem volt tiszta (hindi), de a gyerek nem akarta. Majd puzzle-ztünk kicsit, és mikor már láttam, hogy halálra unja magát felhívtam, hogy nézzünk Lionkinget a laptopomon. Nagyszülők nem voltak összetörve, a nagyanyja hindi tv-t nézett, a nagyapja azt sem tudom hol volt... (Már nem azért, de milyen mama az olyan, aki tv-t néz, amikor ott az unokája??) Felmentünk, be Sammy szobájába, megnéztük az oroszlánokat, majd kérdeztem, lemenjünk-e? Mondta, most nem akar, erre bekapcsoltam zenét és táncikáltunk kicsit. Ezt megunva, megint kérdeztem, lemenjünk-e? A válasz még mindig nem volt. Felhozott 2 puzzlet, lentről, majd azzal szórakoztunk 1 órát. Ezt megunva, még mindig nem akart lemenni, inkább velem akart lenni mint a nagyszüleivel!!! :) Ezért már annyira imádtam, hogy felajánlottam, megcsinálhatja a hajamat... Telerakta a csatjaival. Íme:



Ma még voltam bicózni is. Sikerült találni 1 wayt, ami pont 1 órára jön ki, 2 parkot érint és átmegy egész Cheltenhamen. Nagyon szeretek itt biciklizni, tiszta felfrissít, kitisztítja az agyamat, meg minden, de a gáz az volt, hogy mikor hazamentem, még mindig ott voltak. Ma egész nap nem mentek sehova. Hogy a fenébe nem unják halálra magukat?? Konkrétan ez a napi menetrend: Mami felkel, még talán Rhea előtt, lemegy, teázik, mocskot csinál. Majd Sammy Rheával elmegy, kisvártatva mami feljön, ekkor szoktam lemenni takarítani. Épp mikor felmostam jönnek le reggelizni (rizst meg babot???), majd olyan 3negyed óra kajálás után, ha szerencsém van, felmennek. Fél órán belül a mami visszajön elkezd főzni... Majd megebédelnek és kártyáznak. Eztán elmennek aludni (mi a fenét pihennek ki...?!). Aztán hindu tv-t néznek, majd a mami megint főz, ezután már nem nagyon mennek fel, csak lent léteznek. Ennyi. Ebből áll a napjuk... Gratulálok! És büdös a szobájuk. Meg a mami maga is...
Szóval sum of it all: imááádtam a Rheát máma, hogy feltűnően szeretett. A nagymami már annyira idegesít, hogy jól esett, most az 1X visszaadni neki... Hogy az engem hogy utál... De már don't care... Ha ez neki jól esik... Én meg felmegyek a kuckómba és szétlövök pár100 embert a Battlefieldben.... Utána sokkal jobb... :)