2010. augusztus 26., csütörtök

Yesterday, Today, Tomorrow

Hat szoval itt vagyok, az ideuttal szerintem, mar tul vagyok a nehezen, nem is tunik olyan szornyunek ez a ropke 1 ev. Sot, egyre jobban erzem magam... :)
Tegnap nem tudtam a nethez jonni, mert megtamdta vmi virus a gepet, ezert atjott a csalad baratja, aki elso este is, a barati osszejovetelen is itt volt. Nagyon jofejnek tunik, megkerdezte ujra a nevemet, visszagondolva, nekem is ezt kellett volna tennem, mert meg mindig nem emlekszem a nevere. De van 1 jo hir: apuci nevet mar tudom!!! "Gaurav" Hat nem fantasztikus? Idaig jutottunk... 2 naponta felbukkan, pedig ugy volt, hogy csak 7vegen jon haza. Mindegy, nem gond o is jofej.
Haat szoval tegnapelot elvittem Rheat az oviba. Babakocsival mentunk es amikor eszrevette, hogy nem az anyja vok, elkezdett sirni. En bementem az aurajaba,es megnyugtattam, meg nevetett is! Aztan mikor hazajottem Samiksha elsorolta mi mindent kell aznap megcsinalnom. Elmentem a mosodaba, merthogy nem otthon mosunk, kimostam, kozben hazamentem es vasaltam, aztan visszamentem a ruhakert. Kozben a no elment a konyvratba tanulni, ugyhogy enyim volt a lakas. Whatever, kivasaltam, elmosogattam, takaritgattam, aztan hosoket neztem. Kesobb a no hazajott, de addigra mar aludtam. Aztan mikor felkeltem, mar itt volt vmilyen baratnoje, azzal dumaltak. Koszontem, aztan elmentem Rheaert. Mikor hazajottunk, jaccotunk kicsit, majd megjelent az apukaja. Nagy volt a boldogsag, ugyhogy kiparologtam a kepbol, majd odajott hozzam a no es aszonta, hogy mostmar csinaljak amit akarok, mert Rheaval mar ugysem kell foglalkozni es tisztasag van. Ugyhogy bementem a szobamba es Jobaratokat neztem.
Tegnap egesz napom szabad volt ezert kb 10 orakkor elmentem a varoskozpontba, ami olyan 20-25 perc seta volt. Meglattam, hogy nahat ott van egy katedra!! Ugyhogy odamentem es megneztem. Hatalmas volt! Egy csomot fenykepeztem, majd egyszer felteszem a netre, ha rajovok, hogyan... Aztan hazamentem, mert elkezdett zuhogni az eso. Eloszor nem nagyon, de 1 ido utan mar hatarozottan eso volt. Elokaptam a drazses esernyomet, hogy ne azzak teljesen szet, de ekkor a helyiek meg mindig teljesen nyudogtan setalgattak, minden vedelem nelkul. Mikor hazaertem es kineztem az ablakon, akkor lattam 1 ember esernyovel, de sztem az is csak veletlenul hozta magaval. Mindegy estig, mig Rhea haza nem jott anyucival, filmet neztem. Tobbek kozt Friendset az angol 4es csatornan, ami mint rajottem olyasmi, mint otthon a tv2. Van benne Big Brother, Maunika Show (igaz Maunika helyett Trisha van...) Legyen on is milliomos, sot meg a taskanyitogatos jatek is, aminek a neve most nem jut eszembe...
Ma reggel dolgoztam es delutan szabadnapom volt, holnap is igy lesz csak forditva, mert 7vegen dolgoznom kell. Tehat ma reggel is zuhogott az eso (2 napon keresztul, csak nemreg allt el.), ugyhogy kocsival vittuk el Rheat az oviba. Egesz reggel hisztizett, kicsit idegesito volt mar. Aszonta menjek vele jaccani, mikor mentem, megutott. Montam neki, okes engem ne utogess, mert akkor nem jaccok veled, aztan hisztizett tovabb egeszen az oviig. Utana Samikshaval elmentunk shoppingolni a Tesco-ba, ami itt akkora mint otthon 1 nagyobb Interspar. Mindent megvettunk amit kell, aztan hazajottunk, kipakoltunk, es amig o tanult en elmosogattam, vasaltam, takaritottam, aztan mentem a szobamba. Egyszer csak megjelent apuci, udvozoltuk egymast. Azota semmi erdekes nem tortent, hazajott Rhea, most jaccani fogunk. Nemtom mikor leszek legkozelebb sorry... addig is pusza mindenkinek!!!
u.i.: azt kihagytam, hogy tegnap Rhea jatekanak csomagolasan, tobbek kozott magyarul is le volt irva a figyelmeztetes!!! Tiszta vicces...
u.i.2: tegnap Rhea aszonta, a baratja vok!!!! Uuugy meghatoodtam... :...(