2011. február 1., kedd

Officially moved

Elköltöztünk. Először is sorry, hogy kihagytam pár napot, hetet, hónapot de az új házban még csak most kötötték be a netet. Sok minden történt velem mostanság, a költözés, meg London, de utóbbiról csak holnap... Nem is tudom, hogyan kezdjek neki.  Minden nagyon tuti az új házban, de azért mégsem Otthon. Szép nagy, világos, hatalmas ablakai vannak, sok szekrénye meg élettere. Viszont többet kell takarítani, bár igyekszem visszafogni magamat, nehogy túlzásba vigyem.

























Cheltenham. Ez is olyam idióta név mint a Gloucester, még véletlenül sem úgy írják ahogy mondják, mekkora gondjaim vannak, mi? J 

Amúgy szép nagy város. Nyüzsgő. Szeretnék ilyen városban felnőni, de sajnos ezen már túl vagyok. Ahogy Cheltenham utcáin sétálok, visszaköszönnek a Gloucesterből már ismerős boltocskák, telefonfülkék, kávézók, buszmegállók, buszok és még sorolhatnám... Rengeteg ember van itt, kicsik és nagyok egyaránt. Meg találkoztam még két magyarral is Juhé! Két mami volt, meghallottam őket az utcán, majd kiderült, hogy csak látogatóba jöttek, sebaj.  Mivel eddig netem nem volt, túl sok lehetőségem nem volt a kutatásra, örülök, hogy egyáltalán Londont össze tudtuk szervezni, de erről majd holnap.
Szóval összefoglalva, nagyon jó itt.  Végre egy kis változás, új lehetőségek, felfedezésre vágyó területek,  megismerésre váró embertársak.  Jujj de elfoglalt leszek, megyek is, pussz!