2011. július 14., csütörtök

Best life ever

Annnnnnyira szeretek itt élni! Imádom a várost, mindig is ilyen helyen akartam lakni, végre beteljesült a vágyam. Szeretem a parkokat, meg hogy mindenhova el lehet jutni bicajjal. Imádok itt biciklizni! Otthon ugye faluról, hogy összefussak valakivel, minimum az örsig be kell mennem, ami egy min fél órás buszozás. Itt meg felpattanok a kétkerekűmre és besuhanok 2 perc alatt a városközpontban vagyok. Imádok így élni, otthon van ilyen hely?
Nagyon megszerettem itt a bicózást, már majdnem minden este elmegyek 1 körre. Jó egy kicsit távol lenni Argyll Roadtól, meg hát gondolom a mozgás sem árt. Az első bicóútvonal amit kijelöltem, régen 1 óra volt, most már 45 perc alatt lemegy... Úgyhogy keresnem kellett 1 kis kitérőt. Tegnap meg is találtam, de mint kiderült az hegynek felfele volt... Yay! De nem adtam fel, feltekertem, meg is veregettem a vállamat utána. Persze halál-fáradtan értem haza, de így se bírtam éjfél előtt elaludni.
Ezt viszont úúúúgy útálom!! Már kikapcsolom a gépet fél11kor, olvasok is mindig (mindjárt végzek az angol könyvemmel), de amint leteszem a fejem a párnára, az éberségi szintem az egekbe szökik és 10 perc nem-alvás után meg elkezd zakatolni az agyam. Én próbálom kikapcsolni, tegnap még bárányokat is számolgattam, de semmi nem működik... Ezek meg elkezdenek ordibálni már negyed7felé, szóval esély sincsen a 8 óra alvásra... Nem baj, mindjárt itt a 7vége, a 12 órás alvásokkal :)