2012. szeptember 8., szombat

Bittersweet

A hetet meg ovodaskent kedtuk de mar iskolaskent fejeztuk be. Egyetlen Rheacskam felnott.


Hihetetlen cuki volt, ahogy buszken feszitett az egyenruciban. Mindenki hulledezik, hogy 4 evesen iskola, de megnyugtatlak titeket, csak szinezgetnek egesz nap. "Egesz nap..." Erdekes kifejezes arra, hogy negyed10re odaviszem es 11:50kor elhozom... Aztan pedig 6-7ig szorakoztatom... Aha, persze. Azert ennyire meg en sem vagyok kreativ... A csutortokunk eleg sz*rul telt, mindketten faradtak voltunk meg untuk egymas fejet, de a pentek nagyon szupi volt. Elvittem a parkba, ami igy hogy nem az ovibol megyunk oda, igencsak nagy kitero... Es most mondta eleteben legeloszor, hogy: "Please don`t leave me!" Hat mit lehet erre mondani?! Ugyhogy inkabb csak megoleltem. Ezt sokszor csinaljuk mostansag.


Ez volt a sweet resze a hetemnek, meg Sammy is nagyon aranyos volt. Eltekintve persze attol, hogy hogy banik a gyerekevel, egeszen jo fej.
De az egesz hetemet megkeseritette az, hogy Gaurav apu itthon maradt. Jovoheten lesz valami nagy vizsgaja, arra keszul. Oh de jo is lenne, ha csak ezt csinalna... De neem az nem lenne akkora poen... Az nem zavar, hogy mit csinal a gyerekevel, hetvegen, az se erdekel, hogy alapjaba veve egy idiot, de hogy az en munkaidomben szabotalja a nevelesi elveimet, az mar kicsit sok. Nem egyszer volt olyan pillanatom, amikor nagyon odamentem volna, csak a "nyugimindjarthazamesz" monoton ismetelgetese tartott vissza.
Az elso dolog amit nem ertek az, hogy miert tanul az ebedloben, a foldszinten, a nappali mellett, amikor 2 dolgozoszoba is van az emeleten?? De ez az o hulyesege, csinalja, ha jolesik. De hogy a nap kozepen kajat ad a gyereknek, es az ez miatt nem eszik vacsorat, vagy hogy odaadja neki a telefont, amikor nem is kerte, ahelyett, hogy jatszana... Gyerek meg pontosan tudja, mit gondolok arrol, hogy folyton videokat nez a telojukon, es ezert, hogyha bemegyek a szobaba, egybol eldugdossa elolem. Meg hazajovunk a sulibol, gyerek mondja, hogy csak felkoszon apanak, az meg ahelyett, hogy minel gyorsabban lekoptatna, hogy tudjon tanulni, szoval tartja, amig csak lehet... Mi a fene baja van ennek?! Azt is imadom benne, hogy ejszaka, amikor mindenki probal aludni, o a folyoson a leheto legnagyobb hangerovel kozlekedik, vagy hogy a foldszintrol felkiabal Sammynek az emeletre, hogy "ALSZOL?!". Mostmar nem... En mar 8kor labujjhegyen megyek ki a mosdoba, nem ertem, hogy mi a nagy cucc ebben. Egyre kevesebb pillanat van, amikor birom ezt az embert. A heten Rhea is megjegyezte, hogy az apu hulye... Kicsit neztem... De nem javitottam ki... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése