2011. március 25., péntek

Fatigue

Jajj de fárasztó volt ez a 2 nap... Miért is kellett nekem bicikli? Viccelek, imáádom! Gyönyörű idő, tökéletes domborzat, de akkor is fáradt vok... Igaz, hogy kb Augusztusban nyomtam utoljára, és nagyon is hiányzott. Csak 1-2 ilyen alkalom kell, és utána tökéletes lesz, tudom.
Tegnap nyomtam le az első igazi próbakört, ennek alkalmával rá is jöttem, hogy Cheltenham much bigger, than I ever imagined (sorry csak néha 1Xűen angolul könnyebb)... Annyi de annyi hely van, ahol még nem jártam! Néha már azt hittem, átmentem Cirencesterbe valahogy... Mindezt persze akkor észleltem, amikor eltévedtem... Naná, csak attól féltem nagyon, hogy Rhea fél napon volt, és féltem, hogy nem érek oda időben... :S Nagyon eltévedtem, de az utolsó pillanatok egyikében megláttam a főutat és onnantól már persze tudtam az utat. Éppen időben értem haza, hullafáradtan... Jajj és azt eddig még nem említettem, hogy bicóval persze rengeteg problémám volt, ami csak akkor derült ki amikor már messze voltam, nem a házunk közelében... A kerék nem ment a kormány után, az ülés mocorgott, hogy az első fékről már ne is beszéljek... Picit néha félelmetes volt...
Na írtam is egyből Tanjának, aki ugyancsak mostanában vett biciklit, ő felhívott és mára megbeszéltük, hogy akkor átmegyek. 1ig végeztem itt a melóval (te, hogy itt mekkora mocsok volt...), majd 1 óra skype Lucóval, és utána el is indultam. Google Maps-on tök jól kinéztem, hogy merre kell menni fel is írogattam magamnak. Aztán mentem és mentem, a megadott irányba, ami számításaim szerint úgy 15 perc kellett volna legyen, és olyan fél óra múlva hívom Tanját a puszta közepéről, hogy :"nemtomholvagyoksegíts!". Majd kiderült számunkra, hogy tök jó úton vagyok, csak menni kell tovább 5 percet... Köszi!
Tanja negyed óra alatt megjavította a problémás dolgokat, majd talált másik 5öt, úgyhogy így már nagyon közel kerültünk a fél6hoz, amikor menni kell Rheáért. Megmutatta a levágóutat, és ott hipersebességgel éppen időben faroltam be az ovihoz. Hazatoltam a biciklimen, naon élvezte... :)
Most pedig a fáradság. De legalább a bicaj jó. Bár a pedál szarakszik kicsit... ÁÁÁ! És még Office-t se nézhetek, vége. Ja egyébként vagy 1 hete rákattantam nagyon. Shopgirl tette rá még otthon, de valahogy sose akaródzott nekikezdeni, aztán igen. Beleszerettem Jimbe, Steve Carelltől viszont idegbajt kapok... Ő nekem sose jött be Se a 40 éves szűzben, az Evan a minden6óból meg csak pár percet bírtam... Jajj de most jut eszembe, tegnap a leltárkor jöttem rá, hogy 1 filmet elfelejtettem megnézni a gépemről! Az jön most! Dejó 7 végén meló... addig még úgy 12 órám van... Wild Target jövök!!!!