2011. március 22., kedd

Happily ever after

Boldogabb és boldogabb... Egyrészt nyilván a hazautazás közeledése, másrészt pedig az itteni életem alakulása miatt. Végre pontot tettünk az ügy végére: Hétfőn, 2011.03.21-én kb 20:38-kor (+/- pár perc) megvettük a bicajt! :)))))) Tescoból lesz szerdára hozzák meg. Tanjával már tervezzük a nagy kosárlabda meccset is, hurrrá!
Ezen kívül tegnap shoppingolni is voltam. Először a LIDL-t vettem célba, ide szoktam járni, ha nosztalgiázhatnékom van, ugyanis teljesen ugyanolyan, mint az otthoni. Ha bemegyek, képzelhetem azt, hogy otthon vagyok, aztán kijövök és az álom szertefoszlik... :( De most kivételesen vásároltam is... Vettem ugyanolyan lekvárt, amit otthon is szoktunk, olyan spagettitésztát, meg tacot mártogatós cuccal. Minden tökugyanolyan... :( Csak aztán pénztárossrác azt mondta, hogy "Hiya!". Úgyhogy szétpukkadt a buborék.
Majd a Boots-ba is bementem, mert amit előző 7en vettem füldugót, az eléggé nem működött. Elolvadt, undorító állagot vett fel, beleragadt a hajam, és végkifejletként még csak nem is használt! De a legolcsóbbat vettem, az lehetett a baj... Most 2X annyiért vettem, nagyon kis édi, remélem használ. (Köszi a tippet!)
Ezek után WHS-be mentem és vettem 2 könyvet mindössze 5 fontért. Egyenként mind2 ért 13-mat, de akciós volt. Úgyhogy majd jól készülök a nyelvvizsgára belőlük!
Jajj és a "húmilegyek"-ügy lezárult. Masszőr. Az leszek. Ki van tűzve. Suli megvan. Már csak ki kell bírni addig... Coming soon