2011. július 18., hétfő

Warminster & stuff

Hát a hétvégét, röpke tervezés után Warminsterben töltöttem. Anitánál, az egyik legfrissebb magyar au pairnél aludtam. Rögtön szerelembe estem a host családjával. Hogy azok milyen hihetetlenül rendesek! Nagyon nagy szerencséje van, hogy ilyenekhez került!
Este átugrottunk Bathba, hogy majd mekkorát bulizunk. Az nem jött össze, mivel hihetetlen rosszul lettünk, úgyhogy a hostapja inkább értünk jött. Ezután jót aludtunk, reggel kicsit izélgettük a kölyköket, majd megnéztük a Red Riding Hoodot, ami nagy csalódás volt számomra.. Másoktól is hallottam ezt már, de gondoltam, hogy annyira nem lehet rossz ha Gary Öregfiú is benne van... De lehet.
Viszon I fell in love with Tom Hardy. Annyira édes az a pofi. Először ugye az Inceptionban láttam, de mostanában egyre több olyan film kerül a kezembe, amelyikben benne van. Tiszta kaméleon ez az ember!
A filmekkel 1ébként egészen jól állok.A 83-ból, amit legutóbb kihoztam már csak 20 van hátra, majdnem minden nap sikerül beszorítanom egyet a feszített munkatempómba.
Best ones:
127 hours (James Franco OMG!)
Anthony Zimmer
Away we go (John Krasinski)
Black Swan
Bronson (Tom Hardy)
Dear John
Edward Scissorhands (Johnny)
Fantastic Mr. Fox (Highly recommended)
Get Smart (Biggest surprise: Steve ellenére egészen jó volt)
Never let me go (:'()
Once (Highly R!)
Piaf
Pride & Prejudice
Shutter Island (Csak az utsó 40 perc miatt)
Butterfly effect (WOW)
King's Speech
Ugly truth
The patriot
Winter's bone
Yesman

Disappointing:
All about Steve (Awful,awful, awful!)
Big Nothing
Date Night
Easy A
King of comedy
Love and other drugs
Sahara
Seraphin Falls
The american
The boss of it all
The invention of lying
Triage (úgy az utsó 15 percet leszámítva)
Watchmen (Jeffrey drágám ellenére...)
Na de a hét ami előttem áll... Sammy és Gaurav apu is szabin lesz egész héten. Amiatt vették ki, mert azt hitték, hogy most fogunk költözni... Előreláthatólag nem fognak menni sehova sem elutazni, nem tudom hogy fogjuk kibírni így együtt. A + ebben az, hogy valszeg nem nagyon kell majd Rheáznom, meg talán korán kelni. Viszont így több mocsok is lesz, meg kevesebb space. Meg persze, eddig mindig az volt, hogy ha Sammy itthon volt, és elkezdett unatkozni, akkor rájött a takaríthatnék... Remélem azért most kicsit majd visszafogja magát... Pláne hogy elég mocsokul is érzem magam. Anita beteg volt, lehet hogy tőle kaptam el valamit.
Oh és elküldtem a csomagomat haza, ma vitték el, péntekig odaér. Azután már én is nemsoká jövök! :)