2011. április 27., szerda

I don't get it...

..., hogy miért változik meg Rheácska 1ik pillanatról a másikra, ha hazajön az anyja. 10 percenként elkezd bömbölni, tiszta hülyeségeken, mikor előtte kifejezetten 1 angyal volt... Anyja meg nem is tudom, mikor ezt mesélem, hisz e nekem... Remélem igen...
..., hogy miért jön haza úgy anyuci, hogy már az ajtóban telefonál és le sem teszi még vagy negyed óráig, a gyerek meg hiába pattog, hogy: FOGLALKOZZÁÁMÁVELEM! Mellesleg igaza van. Miért nem sétál még 1 kört, és úgy jön haza, hogy már tud babázni?
...,hogy miért kell IQ-leépítő műsorokkal tömni a gyereket? Most is vett neki két Barbie-DVD-t. Hogy az milyen kínszenvedés... Mindenki ugyanúgy néz ki. Emberek! Fantázia? Valamint, valszeg a Holdon játszódik minden, mivel tiszta súlytalanság van, úgy ugrálnak mint az űrcowboyok eskü... Meg a story is... Jajjj derossz...
...,hogy miért kell Rheácskának mondogatni, hogy "jólvan neked van igazad" mikor nem is? Jó, ma van a szülinapod, jó az a te ruhád, jó jó JÓ! ÁÁ! Az meg bömböl így is úgy is, akkor nem mind1? Én sose hazudok neki, és nálam nem is sír. Van összefüggés?
...,hogy mindezek ellenére Sammy miért akar másodikat??? Gondolkodik rajta bakker! Nevetséges... Ezzel se tud bánni, nincs is rá ideje... akkor? Uff.