2011. augusztus 7., vasárnap

Packin' & worryin'

Elkezdtem pakolni tegnap. Olyan fura az itteni életemet néhány táskába tölteni. Pláne belegondolni, hogy soha többé nem fogok ebbe a szobába visszatérni. Ahol az utóbbi 7 hónapom nagy százalékát töltöttem. Pont ma 7 hónapja költöztünk. :)
Úgy tűnik egyébként, hogy bele fogok férni a táskakészletembe. Néhány cuccot kidobtam persze, de elég sok mindent viszek így is haza. Souvenireket is persze... :) Meg sok-sok emléket.
Beszéltem a magyar lánnyal, aki lehet, hogy jönni fog utánam. Rámírt Pofafüzeten. Sokat kérdezgetett az itteni életemről, én meg persze áradoztam, hogy milyen 1 szupi hely ez. Mondjuk túl sok rosszat nem is nagyon tudok mondani ezekről... Kérdeztem, kell-e neki a bicóm, azt mondta nem tudja... Most már tényleg nem tudom, mit csináljak vele... Legfeljebb csak úgy itthagyom... ÁÁÁÁ nemtom!!
De még az se tuti, hogy ő jön utánam... Sammy nemrég kezdett beszélni valami olasz csajjal, meg Szilvi is rámírt, hogy valami barija jönne. Azért 2 nappal az indulásom előtt illene tudni már nem?!
Fura belegondolni, hogy ennek a dolognak, hamarosan vége lesz. Otthon lesz suli, veszekedések anyámmal, tömegközlekedés minden nap, magyarul-beszélés... It's just weird...
Na meg nagy unatkozásomban elkezdtem újranézni a Skins-t. Annyira lehangoló 1 sorozat... Viszont visszes nézni az angol házakat, amik itt mindenhol vannak, az angol tejesdobozt meg zárakat, meg a bristoli városközpontot, ahol én is már sokat jártam. Na meg az angol akcentust :) Az a legjobb.
To sum of it all: MEGYEK HAZAAAA!!! 2 days! :)