2011. március 5., szombat

Onehundredandninetysix

Túl vagyok a felén, csak most döbbentem rá... Repül az idő! De még mindig 41 nap van a holidayig.... Ajjj már!
Most mondtam Sammynek, hogy mit adnék neki szülinapjára. Mivel hogy jövő 7végén  lesz.. "-Sajna akkor nem leszek itt, de bármelyik másik 7végén egy napot ingyen vigyázok Rheára, ő pedig azt csinálhat egész nap amit akar...-(pár másodperc szünet, majd:) Jajjj de jó! Ez a legeslegjobb ajándék! Köszönöm! Köszönöm!" És a nyakamba borult!!! Még sohasem csinált ilyet, kézfogásnál soha nem jutottunk közelebb! Annyira édi volt... :D

ÉÉÉs jövő 7végén BIRMINGHAM!! Alig várom, ma voltam shoppingolni, hogy minden szükséges meg legyen a nagy napra, csak buszjegyet nem tudtam venni, nem voltak nyitva, de majd megrendelem neten.
Szerdára be van tervezve 1 mozizás au pairekkel, de nemtom meglesz e mert Marta meg Laetitia írt, hogy nem érnek rá, Tanja nem is válaszolt, úgyhogy lehet csak ketten megyünk, ha megyünk... Úgy tűnik lassacskán sikerül szocializálódni, nem kell nekem London! Az lenne még jó, ha meg lenne a bicaj, azzal majdnem az összes problémám megszűnne, ami meg nem azt küldik nekem otthonról! :)