2011. május 6., péntek

Everything is perfect!

2 nappal ezelőtt még nem így gondoltam. De aztán ügyi Bogi előjött, és minden jobbá változott.
Az egész azzal kezdődött, hogy anyucim rávilágított, hogy csak vasárnap megy a gépem, viszont apuval szombatra foglaltunk buszjegyet... Geeez... Gondoltam én. Szerencse, hogy nem fordítva...
Aztán elkezdtem gondolkozni, mi legyen? Gyorsan írtam Gabinak, a londoni au pair barinak, hogy foglalkozna-e velem, válasz igen, cool akkor már csak szállás kell. Írtam Ágotának, örömmel fogad! Hát mi kell még? Szóval holnap megyek londonozni, majd vasárnap megyek hungaryzni :) Igaz reggel kelni kel, a buszom 5:45-kor (!) megy... Dehát alkszok majd 60 év múlva, nem igaz? Meg majd a buszon. Ott a legjobb! :)
Ezek után Csabával (gimis bari) fél óra naptáregyeztetés után megdumáltuk, megyünk Moriba 20án! Jippiájé!! Erre vágyom már mióta... :) Csak kár, hogy nem BFF-fel megyünk, de vele majd nyomjuk au pairkedés után... :)
Majd pici veszekedés után, Ő azt mondta, hiányzom neki... Hát kell ennél több? :)
Ma volt 1 kis 5 órás takarítás, picit ki is fáradtam, nem baj, legalább remélhetőleg majd tudok aludni... Eztán Tanjával volt 1 spontán tali, örültünk 1másnak és megdumáltuk milyen hülyék a host szülők, majd rohanni kellett a kölykömért. Felpickeltem majd fürcsi, hajmos,fogmos,fölöltöz,lemegy,eszik joghortot, majd hülyültünk majd 1 órát, annyira édi volt, meg kellett zabálni. Mintha tudta volna, hogy egy ideig nem fog látni. Mikor hazajött Sammy, örült neki 5 percig, majd mikor indultam felfelé, jött volna velem... Ilyet már hónapok óta nem csinált. Majd odaadtam neki az utsó ajcsit, amit még otthonról hoztam, elbúcsúztunk, feljöttem, most írok.
Ennyi. És jókedvem van!! :) Jaj meg láttam tegnap a King's Speech-et. 10/10 abszolút! Erről jut eszembe, mikor lesz már HP7 2/2? Ahh...
Rá kellett jönnöm, hogy még mindig utálom a banános kajákat... Miért kell elfelejtenem újra és újra??