2011. július 4., hétfő

Morning after dark

A másnap reggel sem volt rossz, bár beárnyékolta a tény, hogy haza kell mennünk. Az hogy úgy éreztem magam kicsit mint a mosott sz*r, az teljesen elhalványult mellette. Megcsinálnám minden nap. :)
Szóval Tomci hamar lelépett, mivel internyúzott Londonban, de mi Anitával még kicsit élveztük 1más társaságát. Dumálgattunk a parkban, röhögtünk a tegnapi képeken, majd elindultunk a vonatállomásra. Terelgettem szegénykét, mivel amúgy állítólag eltévedt volna. Nagggyon rendes voltam, mivel hihetetlen messze volt, de én mégis vele mentem.  2 eltévedés és 3 ember megkérdezése után el is jutottunk oda. Könnyes búcsút vettem lehetséges rokonomtól (majd ma megkérdezem nagypapit), majd visszaindultam. Busszal, mert már nem hittem, hogy el bírnám vonszolni magam a visszaúton. Még volt 1 órám a coachomig, szóval bementem még kicsit a Cabot Circus-be. Ott 1 nagyon édes kis előadás fogadott. Úgy tűnik mindig rendeznek valamit, ha Bristolba jövök, múltkor Katie Price volt... Most meg egy tündéri kis csapat adott elő számokat. Vagyis inkább 4 csapat. Nagyon aranyosak voltak, és hihetetlenül jók. Ismert dalokat énekeltek gyönyörűen. Az első csapatot (a legidősebbeket) sikerült csak felvennem. A felvétel minőségéért elnézéseteket kérem!


A dal eredetileg:


Szóval ezeket nézegettem 1 darabig, majd el kellett indulnom, sajnos. Sammy még pár nappal ezelőtt szólt, hogy vasárnap este kellek neki, szóval nem volt mese, jönni kellett. Hazaérvén Gaurav apu fogadott, de oly' fáradt voltam, hogy alig bírtam 1 mosolyt csalni az arcomra. 1 fürdés és 1 Hazafi után (ami mellesleg 8.5/10) már teljesen más ember voltam. Bár a lábaim nem mindig engedelmeskedtek, de egyébként szinte 100as voltam. Kimentem, hogy csekkoljak, Sammy már left, Gaurav apu meg babázott Rheuval. Kérdeztem mizu, hát le kell lépnie Londonba nemsoká. Rávettem Rheát, hogy fürödjünk, ő addig elhúzott. Fura volt, Rhea nem is sírt, amikor észrevette. Eztán volt mindenféle, megetettem, néztünk Kisvakondot, majd próbáltam lefektetni. Hát 10 előtt nem bírt elaludni... Ilyen a megszokás! Gratulálok! Sammy hívott közben, hogy 11ig még tuti nem ér haza, úgyhogy felvittem Rheet és én is lefeküdtem. Ma reggel ez a nemnormális 6:40kor keltett, mert Oxfordba ment valami konferenciára, későn is fog hazaérni és holnap ugyanez lesz. Remélem legalább baromi sok lóvét fogok erre kapni, mert különben valaki nagy bajban lesz... Mondjuk Rhea lepasszolása után ma visszaaludtam, és csak utána kezdtem takarítani... Olyan gyönyörű lett minden :) És a nagyszülők sincsenek itt!! Lehet még ennél is gyönyörűbb a hétfő?! Ja, igen, ha Bristolban végződne... Álmodik a nyomor... :)