2010. augusztus 31., kedd

television

Olyan mas itt minden, mint otthon. Pl minden egyes TV musor kozben megy a felirat kepernyo aljan, angol nyelvu! Ennek mi ertelme? Marmint nekem tok joo mert konnyebben megertem, ami megy, de nyilvan nem miattam raktak oda... Vagy igen? Ki tudja...
Az egyik reklamban benne van az Love actually-bol a srac, aki Amerikaba megy a csajokhoz. Mar tobb verziojat is lattam ennek a reklamnak, olyan edi... :)
Van meg 1 reklam, amiben 1 szurikata mesel nekunk a csaladja multjarol, mar nem emlekszem mit reklamoz, de nagyon aranyos.
Az angol Tv tele van tehetsegkutato musorokkal. Lattam mar Megasztart, Megatancot, de van itt olyan is, ahol korusok versenyeznek... Fura, de nem rossz.
Ezen kivul lattam a Vacsoracsata egyik reklamjat. Itt "Come, dine with me"-nek hivjak. Van itt Big Brother is, csak nem lehet kovetni, mert ide-oda ugralnak az idoben. Nem mintha, annyira kovetni akarnam, elegge uncsi. Van 1 csatorna a "E4" es ennek 1 tovabbfejlesztett valtozata a "E4+1". (Nagyon fantaziadus...) A masodikon 1 ora elteressel megismetlik az elso adasat, de ezen kivul meg delelott delutan is ismetelgetnek dolgokat, nem birom kovetni... Nezem a Friends-et 2. evad, mar 2 napja arra varok, hogy Ross es Rachel ujra osszejojjon, erre visszaugrunk es Ross megint Julie-val van... AAA!
Tenyleg megallnak az autok a zebranal! Mondjuk a belvarosban tele van pakolva lampas atkelokkel, de ahol elek ott meg nem lattam csak lampatlan zebrat.
Itt ahhol elek rengeteg feka meg indiai van, olyan aranyosak! Kezdem en is sotetebbnek erezni magamat... Belul... :D
Nah mindegy mara ennyi. Megyek Rheaert elvileg 7ig vele leszek, mig Mummy haza nem jon... BYE!