2010. október 2., szombat

hmm...aaaaw...pfff...

Hat a mai nap nem volt tul felemelo.
Reggel 9:30 korul hallottam meg az elso zajokat, tobbek kozott a Bogi-igy, Bogi-ugy temat. Minden hetvege igy kezdodik. Hol van Bogi? Mit csinal? Benyitok... NE ZAVARD! HAGYD BEKEN! Aztan vege. Most is benyitott, de miutan kiment visszaaludtam, egeszen delig... :) Ez volt a joo resz. Mikor felebredtem csak anyuci volt itthon, tanult, nem is zavartam. De mire megcsinaltam a reggelimet ar haza is ertek Rheaval... Igy meg velem kellett foglalkoznia... Ilyenkor mindig erdekesebb vagyok....
Megkerdeztem anyucit, hogy kellek-e, azt mondta csak 3 korul, ugyhogy felkerekedtem. Olvastam valahol, hogy Oktober 30ig a katedralis ingyen latogathato, igy en is bementem. Szep volt sok fotot csinaltam.
Miutan hazaertem olyan fel 4 korul szolt anyuci, hogy o most elhuz, majd 4kor ebresszem fel Rheat es vigyem el a parkba. Felebresztettem, bombolt mint allat, es feltunoen utalt. Fel 5kor indultunk el a parkba, ott jol volt, mikor hazajottunk megfurdettem, megetettem, majd mikor a konyhaban takaritottam, kijott hozzam es mondta hogy csinalt valamit es hivott, hogy nezzem meg. Megneztem. Odahanyt a szonyegre... Tegnap, mikor nem volt itthon akkor is hanyt ugyhogy nem en vagyok a hibas, hanem valszeg valamilyen virus... De olyan rossz volt... Szolni akartam anyucinak, de nem tudtam hogy van angolul, a laptop nem volt itthon, de nagy nehezen megtalaltam az egyik szotaramban. Anyuci mondta nyugi nincs baj, nem volt laz se meg semmi gond. En meg olyan ideges lettem, hogy elkezdett fajni a fejem. Azota is luktet, pedig bevettem egy bogyot.
Ennyi volt ma, holnap delutan megint kellek. Anyucinak vizsgaja van hetfon Londonban arra tanul, mint allat.
Mara eleg legyen ennyi a jobol... Udv!